• 50.000 m2 winkeloppervlakte
 • 32 woonwinkels
 • Laagste prijzen
8.4 / 10

Menu
 • 50.000 M2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 8.6/10

Tonelli Design

1 Artikel(en)
 1.  

  Tonelli Bijzettafel Trio
  Tonelli Bijzettafel Trio
  Bijzettafel Trio van Tonelli design heeft een minimalisti...
  Vanaf € 430,00 Incl 21% BTW

1 Artikel(en)
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie
  Woonboulevard Poortvliet biedt extra zekerheid met het geven van 5 jaar garantie. Als er binnen deze 5 jaar een materiaal- of bekledingsfout vastgesteld wordt op een meubel dat bij ons is gekocht, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie. Daar doen we zelfs nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel, voor deze afdelingen geldt een andere garantieregeling.

   

Tonelli Design

Design is persoonlijk en dat zie je in de ontwerpen van Tonelli Design. Met het materiaal glas als inspiratiebron en basis voor ieder ontwerp is de Tonelli Design collectie een geheel met een moderne en elegante uitstraling.

De geschiedenis van Tonelli Design

Tonelli Design heeft zijn fundament in de jaren tachtig, waar het merk furore maakte met het introduceren van meubels met glazen elementen. Dit design feature staat nog steeds centraal in de ontwerpen van Tonelli Design. In het assortiment van Tonelli zie je kasten, bijzettafels, salontafels, eetkamertafels, spiegels en tv-meubels. Deze meubels zijn helemaal of gedeeltelijk gemaakt van glas. Zo herken je een ontwerp van Tonelli Design meteen aan de heldere lijnen en moderne look. Innovatief denken en experimenteren zijn kernwaarden van ieder Tonelli Design meubel. Glas is een materiaal, waar de mens al eeuwenlang mee werkt. Toch blijft het vervaardigen van glas een magisch proces, waar alleen de echte vakman een succesvol resultaat mee behaalt. Daarom kiest Tonelli Design voor een samenwerking met vakmensen, die kennis hebben van het ambacht. Dat zie je terug in het eindresultaat, elk detail van een Tonelli Design tafel of kast is perfect.

Ontdek de Tonelli Design collectie

Bij Woonboulevard Poortvliet zie je de Tonelli Design meubels in het echt in de showroom. Onze woonexperts van Weyts Interieur vertellen je graag meer over de collectie van het designlabel. De unieke ontwerpen van Tonelli Design zijn een begrip in de wereld van interieur en maken van het interieur van je woonkamer een geheel met een exclusieve uitstraling. Ben je benieuwd naar de Tonelli Design collectie? Kom langs in de showroom of bekijk een selectie online: