50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Taftan

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met Taftan accessoires geef je het interieur van de kinderkamer een speelse uitstraling. Bekijk het volledige assortiment van het merk Taftan online of in onze showroom.

Taftan producten in de kinderkamer

Het merk Taftan is opgericht in 1994 en de producten uit de Taftan collectie zijn ondertussen bij veel winkels verkrijgbaar. Zo vind je Taftan ook bij Woonboulevard Poortvliet op de afdeling Kidsworld. De oprichter van Taftan begon met de verkoop van handgeweven dekens, kussens en grand foulards. Later kwamen daar de voor Taftan kenmerkende lampenkappen bij. Zo creëer je met de producten uit het assortiment van Taftan een kinderkamer met een kleurrijk en uniform karakter. Kies jij voor een themakamer voor je zoon of dochter, dan vind je in de collectie van Taftan precies de items die je nodig hebt om het thema vorm te geven. Een kinderkamer voor echte ridders of piraten of een tijdloos geheel met een print van sterren? Taftan biedt dekbedovertrekken met bijpassende lampenkappen in deze thema’s en meer.

Maak kennis met de Taftan collectie

De producten van het merk Taftan hebben een eerlijke geschiedenis. Taftan heeft namelijk een eigen textielwerkplaats in India, zodat het merk er zeker van is dat iedere werknemer krijgt waar hij recht op heeft. Dat maakt de Taftan accessoires nóg leuker, want je weet zeker dat het product een goede basis heeft. Daarnaast kiest Taftan voor materialen van de beste kwaliteit en worden de ontwerpen met zorg geselecteerd, zodat je kunt kiezen uit een selectie items naar de laatste trends.