Studio Siena

Creëer jouw verhaal met Studio Siena. Het Italiaanse design geeft ieder meubelstuk een strakke en moderne uitstraling. Studio Siena staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en de eindeloze mogelijkheden. Stel je eigen kast samen of kies de pootjes van jouw favoriete bank. Studio Siena is een aanwinst voor jouw moderne interieur. Wil je de exclusieve collectie bekijken? Dat kan online in onze shop of kom eens langs in onze showroom en laat je verrassen door ons ruim assortiment.


Populair: Banken | Hoekbanken | Hockers | Eetkamerstoelen

12 producten

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
per pagina

Studio Siena

Studio Siena heeft een exclusieve collectie meubels die allemaal even uniek zijn in uitstraling. Jouw moderne interieur licht op door de meubels van Studio Siena. Het vertel jouw eigen, persoonlijke verhaal. Deze exclusieve lijn shop je nu bij Woonboulevard Poortvliet.

Moderne meubels met karakter

Het kiezen van de juiste meubels voor je interieur is heel persoonlijk. Het laat niet alleen zien wat jij mooi vindt, maar weerspiegelt ook wie jij bent. Met de stijlvolle meubels van Studio Siena weet je zeker dat jouw interieur de persoonlijke touch krijgt die het verdient. Dat komt door de eindeloze mogelijkheden binnen het merk Studio Siena.

Want door het mix & match principe stel jij ieder meubel volledig naar jouw wensen samen. Het moderne woonmerk heeft heel veel opties om ieder meubel een echt eigen gevoel te geven. Wat dacht je van keuze uit verschillende pootjes en stoffen. Maar ook zithoogtes en zitbreedtes zijn naar eigen comfort te kiezen.

Door dit principe wordt naar huis gaan echt thuiskomen. Ook de kasten zijn volledig naar eigen smaak te ontwerpen. Wil je een kast met verschillende kleuren? Door het unieke shelve systeem creëer jij een unieke kast. Met de keuze uit open en gesloten vakken zorg jij voor een opgeruimd geheel en sier jij de zichtbare planken met de mooiste accessoires of herinneringen. Vertel jouw eigen woonverhaal.

Met een collectie banken, tafels, stoelen en kasten creëer je een woonstijl die perfect bij je past.

Studio Siena exclusief bij Woonboulevard Poortvliet

Studio Siena is een aanwinst voor jouw moderne interieur. Doordat je ieder meubel naar je eigen wensen kunt samenstellen, creëer je jouw eigen unieke stijl. Het kiezen van de juiste meubels kan soms lastig zijn. Welke meubels passen mooi bij elkaar? Hoe staan ze in de ruimte die je voor ogen hebt? Dat snappen we heel goed. Daarom staan onze interieuradviseurs altijd voor je klaar. Zij kijken samen met jou naar de mogelijkheden, tekenen deze uit in een 3D-plan zodat jij kunt zien hoe het eruit komt te zien. Met een VR-bril dwaal jij door jouw toekomstige woonkamer, hoe gaaf is dat? Kom eens langs in de showroom in Poortvliet, onze woonexperts helpen je graag!