• 50.000 m2 winkeloppervlakte
 • 32 woonwinkels
 • Laagste prijzen
7.7 / 10

Stressless You

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie
  Woonboulevard Poortvliet biedt extra zekerheid met het geven van 5 jaar garantie. Als er binnen deze 5 jaar een materiaal- of bekledingsfout vastgesteld wordt op een meubel dat bij ons is gekocht, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie. Daar doen we zelfs nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel, voor deze afdelingen geldt een andere garantieregeling.

   

Stressless You

Design van Stressless YOU is tijdloos, universeel en veelzijdig. Maak het interieur van je woonkamer tot een oase van rust, een ruimte waar design de hoofdrol speelt en jouw visie op wonen tot leven komt met Stressless YOU.

Stressless YOU: oneindig comfort in banken en fauteuils

De meubels van Stressless YOU zijn een hedendaagse interpretatie van comfortabel zitten. Ontspannen zoals het hoort te zijn. En dat doe je vanaf nu gewoon thuis; in de woonkamer, de slaapkamer of de studeerkamer. Jouw persoonlijke stijl op jouw plaats en jouw tijd, dat is wat een Stressless YOU fauteuil met hocker voor je doet. Van het ontwerp van de fauteuil of bank tot de bekleding, relaxfuncties en soort poot, een Stressless YOU ontwerp is helemaal zoals jij het wilt. Een ontwerp van Stressless YOU is een stijlvolle toevoeging aan je interieur of de basis voor een heel nieuw gevoel van wonen. Want wonen in jouw stijl en naar jouw voorwaarden, dat is precies waar het merk voor staat. Minimalisme, helderheid en comfort zijn de kernwaarden van een Stressless YOU bank of fauteuil.

De ergonomie van de Stressless YOU collectie

Stressless YOU biedt design voor ieder interieur. Met het BalanceAdapt en PlusTM systeem zorgen de zitmeubels van het merk voor een ergonomisch verantwoorde zithouding. Laat je rug tegen de leuning zakken en de fauteuil of bank past zich automatisch aan je bewegingen aan. Zo ervaar je optimaal comfort en ontspanning als je plaatsneemt op een Stressless YOU zitmeubel. Welke stijl je ook kiest, van trendy Scandinavisch tot stedelijk chic, met Stressless YOU is genieten van je huis vanzelfsprekend.