Spell Woonboulevard Poortvliet

Spell

Met de meubels uit de collectie van Spell kies je voor items met een verhaal. Zo creëer je met Spell een woonkamer met een internationaal karakter en tijdloos elegante uitstraling.

Spell meubels: voor een interieur met een verhaal

Het Nederlandse merk Spell presenteert je niet alleen een assortiment meubels voor de woonkamer, maar laat je een nieuwe lifestyle zien. Je kunt de producten van Spell gebruiken in de woonkamer en ze zijn ook perfect om je studeerkamer vorm te geven. Met de bijpassende decoratieve accessoires, lichtbronnen en andere interieur items biedt Spell een nieuwe visie op wonen. De collectie wordt volledig geproduceerd in Nederland, waarbij wordt gekozen voor materialen van de allerbeste kwaliteit. Met waardering voor het ambacht van houtbewerking worden alle Spell producten gemaakt door Nederlandse vakmensen. Ook wordt door Spell rekening gehouden met het milieu bij het selecteren van materialen. Door deze kwalitatieve basis ben je met een product van designlabel Spell verzekerd van een duurzaam item als het gaat om materiaal en constructie. Dat verzekert ook een lange levensduur en betekent dat je extra lang van een Spell meubel of accessoire kunt genieten.

Maak wonen speciaal met de collectie van Spell

De missie van Spell is heel eenvoudig: de best mogelijke design oplossingen produceren, die vertaald kunnen worden naar meubels op maat, die zich aanpassen aan onze hedendaagse flexibele lifestyle en daarmee ons dagelijks leven steeds een stukje mooier maken. Als je kijkt naar de huidige collectie van Spell, dan staat het merk niets in de weg om deze missie te vervullen. Ben je nieuwsgierig naar de producten van Spell en de mogelijkheden van de maatwerk artikelen? Kom dan langs in onze showroom in Poortvliet, waar onze woonexperts je graag meer vertellen over het merk Spell.