50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

SmartSleeve

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Smartsleeve zorgt met een revolutionaire slaaptechnologie voor een gezonde slaapomgeving. In de Smartsleeve collectie vind je verschillende matrasbeschermers en kussenslopen.

Kies Smartsleeve producten voor gezond slapen

Smartsleeve ontwikkelde en optimaliseerde een revolutionaire breitechnologie, die het mogelijk maakt om een luchtlaag te integreren tussen twee lagen gebreid materiaal. Door de driedimensionale structuur die ontstaat, heeft ieder Smartsleeve product een unieke beschermlaag. De eigenschappen van dit vernieuwende Smartsleeve materiaal: ventilerend, vochtregulerend en veerkrachtig. De Smartsleeve matrasbeschermers zijn er in drie varianten: de basisversie, basisversie met microcapsules met thermoregulatie en de basisversie met waterdichte film. Zo selecteer je een Smartsleeve kussensloop of matrasbeschermer die aansloot bij jouw persoonlijke behoeften. De waterproof Smartsleeve is er ook als matrasbeschermer voor het babybed en kinderbed.

De kracht van het Smartsleeve assortiment

In de collectie van Smartsleeve zijn naast de drie basisvarianten van de matrasbeschermer ook een aantal special editions toegevoegd. Zo is er de Smartsleeve Allergen Protected, speciaal gemaakt voor mensen met huisstofmijtallergie. De Smartsleeve Mosquito Protected is perfect als je vaak last hebt van muggen. De microcapsules met eucalyptusgeur houden muggen op afstand. De Smartsleeve Sleep Relaxed is voorzien van microcapsules met lavendelextract. De geur van lavendel maakt dat je je ontspannen voelt en sneller in slaap valt. Alle Smartsleeve matrasbeschermers worden geleverd met bijpassende reishoes. Zo kun je jouw eigen Smartsleeve hoes eenvoudig meenemen als je op reis gaat en geniet je ook in een vreemde omgeving van het comfort van je eigen bed. De innovatieve producten van Smartsleeve zijn ontwikkeld om jouw slaapcomfort te verbeteren en dat is ook precies wat ze doen. Wil je meer weten over het merk Smartsleeve? Breng dan een bezoek aan onze showroom of bekijk de producten in de webshop.