50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Qeeboo

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met de ontwerpen van Qeeboo kies je voor een unieke kijk op de wereld. De producten van Qeeboo geven je interieur een internationale uitstraling met een unieke knipoog naar design.

Qeeboo en de veranderde wereld van design

De visie op design van het merk Qeeboo is uniek en inspirerend. Qeeboo liet zich inspireren door de geschiedenis van Italië en de literatuur van Dante. De beeldspraak van Qeeboo is gebaseerd op een figuratieve en verhalende vorm, die een wereld van verschil is met het huidige commerciële denken. Qeeboo staat voor ironische ontwerpen met eenvoudige vormen, designs met een onschuldig karakter, die daardoor een stoere look krijgen.

De innovatieve Rabbit Chairs van Qeeboo

De Rabbit Chair van Qeeboo is de laatste creatie van het merk, die Stefano Giovannoni uit zijn hoge hoed toverde. De familie van konijnenstoelen is er in verschillende maten en zowel voor indoor als outdoor gebruik. Zo is er een Rabbit Chair voor volwassenen, maar ook een kleiner exemplaar voor kinderen en een Qeeboo die dienst doet als lamp in je interieur. De stoelen zijn er in een heleboel verschillende kleuren, zoals paars, oranje, roze, blauw en grijs. De variant met LED lamp erin is uitgevoerd in wit, zodat het LED licht naturel blijft. Zo kies je met een Qeeboo design voor een opvallend item, dat zowel binnen als buiten zijn magie verspreidt. De vorm van de Qeeboo konijnen stoel verwijst naar het silhouet van een klassieke eetkamerstoel in combinatie met het silhouet van een konijn, waarbij de oren dienst doen als leuning. Hiermee verwerkt Qeeboo een onmiskenbare knipoog in het design.