50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

OFYR

OFYR brengt outdoor koken naar een nieuw level! Met een mooie collectie aan producten biedt OFYR iedereen de mogelijkheid om buiten te koken. OFYR heeft prachtige vuurschalen die een hele nieuwe manier van grillen brengen met een unieke modern design. De prachtig vormgegeven producten maken van outdoor koken een feestje. Bekijk nu de OFYR collectie bij Woonboulevard Poortvliet en kies jouw favoriete item.


Populair: Vuurkorven | Barbecue accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De kunst van outdoor koken ontdek je met de producten van Ofyr. Bekijk de collectie van Ofyr online of breng een bezoek aan onze showroom in Poortvliet, waar onze adviseurs je graag meer vertellen over het merk Ofyr.

Ofyr: de nieuwe manier van outdoor koken

In de categorie outdoor koken zijn er niet veel merken, die meer inspiratie bieden dan Ofyr. Het merk introduceert een nieuwe manier van outdoor koken en grillen met de unieke designs van Ofyr. De vuurschalen worden door Ofyr zelf omschreven als functionele kunstwerken, die het buitenleven een impuls geven. Want als je eenmaal een aantal maaltijden hebt bereid op een Ofyr vuurschaal, dan wil je niet meer anders. De kegelvormige vuurschalen zijn voorzien van een brede, platte rand, die tevens dient als kookoppervlak. Zo maakt een Ofyr vuurschaal het mogelijk om eieren te bakken, groenten langzaam te koken en een malse biefstuk te grillen. Veelzijdiger dan dit wordt het niet! Ontdek samen met Ofyr een nieuwe wereld van veelzijdig en gezond koken in de buitenlucht. Samen eten wordt hiermee een gelegenheid om vrienden en familie uit te nodigen en ze te betoveren met de magie van de Ofyr vuurschaal.

De unieke outdoor designs van het merk Ofyr

In de collectie van Ofyr vind je niet alleen de veelzijdige vuurschaal, maar ook verschillende barbecue accessoires en bergkasten van cortenstaal. Dit materiaal heeft een oxide laag en is daarmee weerbestendig. Zo kun je de producten van Ofyr het hele jaar door buiten laten staan. Nog een pluspunt van de Ofyr designs: ze voegen karakter toe aan het terras en zorgen voor een robuuste uitstraling. Combineer de Ofyr vuurschaal of houtopslag met een stoere tuinset voor een terras, waar iedereen zich thuis voelt.