/ 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

Norma

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

Norma

Al sinds 1884 vervaardigt Norma bedden en boxsprings met het allerhoogste comfort. Met het combineren van toewijding en vakmanschap ontstaan producten van bijzondere kwaliteit, die een prachtige basis zijn voor het interieur van jouw slaapkamer en de beste ondersteuning bieden bij het slapen. De oudste beddenfabriek van Nederland is een trendsetter op het gebied van slapen en introduceert baanbrekende concepten en nieuwe technische ontwikkelingen in haar ruime collectie. Zo ben je met een Norma boxspring of bed met één of meerdere Norma matrassen verzekerd van een bijzonder comfortabele nachtrust!

Je slaapt beter met Norma

Slapen is een belangrijk onderdeel van je dag en als je in de morgen uitgerust opstaat, weet je zeker dat je het huis uit gaat met een extra verende stap en een brede glimlach op je gezicht. Met een Norma boxspring in je slaapkamer kies je voor een product dat bijdraagt aan je persoonlijke welzijn. En tegelijkertijd houdt Norma rekening met mens en milieu bij het produceren van elk item uit het ruime assortiment, zodat je kiest voor een verantwoord product! Een Norma boxspring staat garant voor hoogwaardige Nederlandse kwaliteit, design en betrouwbaarheid, dat je jarenlang de beste ondersteuning geeft. De Norma producten worden volledig ontworpen en vervaardigd in eigen huis, zodat het hele productieproces in de gaten kan worden gehouden. Norma gebruikt uitsluitend de beste producten en unieke technieken om jou een hoog niveau van comfort te kunnen bieden. En natuurlijk is niet alleen het innerlijk van een boxspring of matras van belang, ook de uitstraling van het product telt.

Norma matrassen

Hoe je lichaam de beste ondersteuning ontvangt voor comfortabel slapen, dat laat je met een gerust hart aan Norma over. Niet alleen zien de bedden en boxsprings van het designlabel er prachtig uit, maar ook de mate van comfort en support van de Norma matrassen scharen zich in het hoogste segment. Uit een ruime selectie Norma matrassen kies jij er één, die geheel is afgestemd op je persoonlijke slaapbehoeften. In de serie Norma matrassen is er één exemplaar, dat je alles belooft waar je naar verlangt. De Norma Combispring matras combineert de eigenschappen van verschillende soorten matrassen, zodat een bijzonder geheel ontstaat. Het buigzame en actief ondersteunende karakter van de pocketveringmatras, de ventilatie van een bonellmatras en de soepelheid van de latexmatras kenmerken de Combispring matras. De Norma matrassen spreken van vakkennis, die inspeelt op wat jouw lichaam nodig heeft. Het maken van de Norma matrassen en boxsprings is grotendeels handwerk en dat merk je. Als je eenmaal gewend bent aan één van de Norma matrassen op je bed of boxspring, dan wil je niet meer anders!

De kennis van vakmensen vertaalt zich in een Norma collectie met een uitermate luxe look en feel. Slapen is een persoonlijke beleving, die voor iedereen anders is. Voor advies over welk van de Norma matrassen past bij jouw lichaam ben je van harte welkom bij Woonboulevard Poortvliet! Norma maakt lekker slapen de normaalste zaak van de hele wereld!