50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Naturalux

Naturalux

Naturalux maakt van jouw slaapkamer een stijlvol geheel. De boxsprings van Naturalux zijn namelijk helemaal naar eigen wens samen te stellen. Zo kies je niet alleen de juiste matras maar stel je ook het hoofdbord helemaal zelf samen. Met een geweldig slaapcomfort en een luxe kwaliteit zorgt Naturalux next-level slaapplezier. Je wordt niet alleen elke ochtend fris wakker maar geeft je slaapkamer ook een luxe uitstraling met een boxspring van Naturalux. Bekijk de opties nu bij Woonboulevard Poortvliet of vraag advies aan onze slaapadviseurs.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De boxsprings van Naturalux Bedding zijn onderdeel van de eigen collectie van Woonboulevard Poortvliet. Iedere boxspring uit de Naturalux collectie is naar wens samen te stellen voor een slaapmeubel op maat.

Naturalux boxsprings met een luxe karakter

De Naturalux boxspring is enig in zijn soort. Het label Naturalux is in het leven geroepen om jou de nachtrust te bieden die je verdient. Met de Naturalux boxspring selecteer je een slaapmeubel met karakter en creëer je in enkele stappen een slaapomgeving, die is afgestemd op je persoonlijke stijlvoorkeuren en slaapbehoeften. De boxsprings, die onder het Naturalux label vallen, zijn voorzien van een luxe uitstraling en worden gemaakt van materialen van bijzonder hoge kwaliteit. Zo ben je met een Naturalux boxspring verzekerd van hoogwaardig slaapcomfort.

Stel je eigen Naturalux boxspring samen

Als je kiest voor een Naturalux boxspring in de slaapkamer, helpen onze slaapexperts je graag bij het samenstellen van je boxspring. In de Naturalux collectie zijn er veel verschillende opties. Zo begin je bij het kiezen van het hoofdbord van de boxspring, deze bepaalt de uitstraling van je slaapmeubel. Er zijn vijf verschillende hoofdborden met diverse stiksels en afwerkingen. Ook kun je kiezen uit veel verschillende stoffen en kleuren binnen de Naturalux collectie. Het slaapcomfort dat bij jouw persoonlijke slaapvoorkeuren past, wordt bepaald door het testen van diverse matrassen. Besluit jij tot het selecteren van een extra luxe geheel? Dan kun je de Naturalux boxspring ook bestellen met een verstelbare bodem. Zo kies je met Naturalux voor een slaapomgeving van een fantastische kwaliteit voor een bijzonder aantrekkelijke prijs.