/ 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

Mia Colore

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

Mia Colore

Stel je een zwoele zomerse dag voor in de Italiaanse zon. De zachte warmte van de zonnestralen, die door de boomtakken heen speels je schouders raken en het koele briesje dat de atmosfeer een romantische vibe geeft. De muren van het rustieke huisje waar je verblijft, zijn geschilderd met de kalkverf die in deze regio zo karakteristiek is. Dat is wat je aandacht trekt en deze gevangen houdt. En ook de grondleggers van Mia Colore gebruikten de Italiaanse passie voor schoonheid en stijl als basis voor het vormgeven van hun collectie verf. De rijke cultuurhistorie van Zuid-Europa dient als inspiratiebron voor Mia Colore en blijft met zijn tijdloze elegantie altijd tot de verbeelding spreken.

Kleur je huis met Mia Colore

De naam 'Mia Colore' betekent 'mijn kleur' in het Italiaans. En dat is precies waar het merk voor staat. Jou voorzien van de kleur die past bij de stijl van je huis, zodat je tot in detail je woondroom tot leven kunt laten komen. Niet alleen het creëren van een uitgebreid kleurengamma met unieke tinten is belangrijk voor Mia Colore, maar ook om dat op een natuurlijke manier te doen. Daarom wordt iedere verf gemaakt met de beste natuurlijke pigmenten en is de kalkverf zelfs een 100% minerale ecologische verfsoort. De zachte kleuren van de beroemde historische fresco's en de diepe kleurtinten van het Italiaanse landschap vinden allemaal een plaats in het assortiment van Mia Colore, dat zowel voor kalkverf als krijtverf, bestaat uit een palet van 67 kleuren.

De kracht van kleur

Krijtverf staat bekend om zijn fluweelachtige uiterlijk met een unieke uitstraling, die het aan je huis geeft. Door het toevoegen van natuurlijke pigmenten aan de verf van Mia Colore ontstaat een intense kleurtint, die goed dekt en milieuvriendelijk is. De krijtverf kan met verschillende verftechnieken worden opgebracht, is afwasbaar en wordt bij voorkeur afgewerkt met matte vernis om de look van de verf zo lang mogelijk te behouden. Kalkverf van Mia Colore geeft een ruimte een warme sfeer en is te herkennen aan de verschillende kleurschakeringen op de muur, die samen voor een poederige uitstraling zorgen. Door de tijd heen krijgt kalkverf karakter en ook hierbij wordt aangeraden om een laag vernis aan te brengen. Kalkverf is een traditionele verfsoort die al eeuwenlang bestaat en is onbrandbaar, waterdamp doorlatend en bacterie- en schimmelwerend. Zo geef je met de Mia Colore kalkverf en krijtverf karakter aan je huis!