50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Maxi-Cosi

Maxi Cosi

Je baby veilig vervoeren doe je met Maxi Cosi. Het merk is al jaren een begrip en de producten zijn een musthave voor elk gezin met jonge kinderen. Met de items van Maxi Cosi kun je je kleintje ontspannen en veilig vervoeren. Van geboorte tot kleutertijd heeft Maxi Cosi de juiste producten. Van een kinderwagen tot een Maxi Cosi autostoel en accessoires, je vind het allemaal bij dit prachtige merk. Bekijk de collectie en ga stijlvol onderweg.


Populair: Autostoelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Maxi-Cosi, wie is er niet groot mee geworden? In Nederland staat het label in elk huishouden bekend als een echte musthave voor een gezin met jonge kinderen. De klassieke Maxi-Cosi stoel is dan ook een multifunctioneel item, die veilig vervoeren en comfortabel ontspannen voor elke baby ondersteunt. De collectie van Maxi-Cosi is in de laatste jaren uitgebreid met een keur aan producten om uit te kiezen, dus neem een kijkje en selecteer wat bij jou past!

Geluksmomenten met Maxi-Cosi

Vanaf het moment dat je jouw kind in je armen houdt totdat je zoon of dochter voor het eerst naar de kleuterschool gaat, kies jij voor het beste op het gebied van vervoer. Je mooiste herinneringen creëerde je toen je onderweg was met een kinderwagen van Maxi-Cosi, die niet alleen ontzettend praktisch is, maar ook een stijlvolle uitstraling heeft. En ook wanneer je onderweg was met de auto boodt Maxi-Cosi uitkomst met een autostoeltje dat een veilige rit garandeerde. Maxi-Cosi biedt ieder kind een veilige start met een gouden omlijsting van comfort en ontspanning. Neem ook eens een kijkje in de ruime collectie accessoires, zodat je jouw Maxi-Cosi kinderwagen of autostoeltje kunt aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren! Zo biedt Maxi-Cosi een zomer- en winterhoes voor de collectie autostoeltjes, zodat je het stoeltje niet alleen kunt aanpassen aan de stijl van je auto, maar ook aan de seizoenen. In de zomer kies je voor een koele Maxi-Cosi hoes van badstof en in de winter voor een product dat warmte geeft, zoals de Maxi-Cosi hoes van fleecestof. De Maxi-Cosi hoes is te leveren in vele varianten en is een handige toevoeging aan de collectie van Maxi-Cosi.

Veiligheid, kwaliteit en comfort met Maxi-Cosi

Voor jouw kind wil je het allerbeste en daarom kies je voor de producten van Maxi-Cosi. Met een ruime collectie kinderwagens, autostoeltjes en accessoires creëer je een veilige omgeving voor je kleine en ben je altijd stijlvol onderweg. Maxi-Cosi heeft jarenlange ervaring op het gebied van productie en innovatie, want al meer dan dertig jaar staan ze garant voor veilige vervoersmogelijkheden met slimme extra opties en een enorme mate van comfort. En met een onderzoeksteam dat voortdurend bezig is met het bedenken van praktische oplossingen en multifunctionele toepassingen kies je met een product van Maxi-Cosi voor een beschermde kindertijd voor je baby, peuter en kleuter!

Zowel op het gebied van autostoeltjes als voor een fijne kinderwagen ben je bij Maxi-Cosi aan het goede adres. Op de site van het bekende designlabel vind je tips en trucs om de producten te vinden die volledig passen bij jou en je kind. Zo is er een checklist die je in kunt vullen, waarmee je het autostoeltje selecteert voor optimale veiligheid onderweg. Veel stoeltjes passen ook op het frame van een kinderwagen, zodat je met Maxi-Cosi kiest voor multifunctionaliteit. Je kleine slaapt gewoon door als je na een autoritje het stoeltje bevestigt op het onderstel en lopend verdergaat. Bij de meeste autostoeltjes kun je kiezen voor een bevestigingsmethode met de gordel of het ISOFIX systeem. Maxi-Cosi raadt aan om voor de laatste optie te kiezen, want deze garandeert stabiliteit en flexibiliteit, ook als je kind wat ouder wordt. Het systeem is te gebruiken in combinatie met alle auto’s met een bouwjaar na 2005; exemplaren die ouder zijn, matchen niet altijd met het ISOFIX systeem. Check het online om de beste keuze te kunnen maken!