• 50.000 m2 winkeloppervlakte
 • 5 jaar garantie
 • Laagste prijzen
0 / 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

Maileg

Het Deense merk Maileg biedt een collectie speelgoed met een moderne Scandinavische uitstraling en een bijzondere aandacht voor detail. Ontdek de Maileg producten in onze webshop en bestel ze meteen!

Het Maileg sprookje: speelgoed voor prinsen en prinsessen

In een wereld waar speelgoed steeds technischer en geavanceerder wordt, laat Maileg je weer geloven in sprookjes. Designer Dorthe Mailil neemt je mee in de wereld van Maileg, waar luciferdoosjes bedden zijn voor muizen, je gezellig thee kunt drinken met prinsessen en avonturen overal op je wachten. Hiermee laat Maileg je de fantasiewereld van het kind zien. Het Deense merk creëert speelgoed om je kind te inspireren om te spelen. Maileg speelgoed is voor iedere dag en laat kinderen gewoon even kind zijn zonder technologische snufjes. Dorthe Mailil heeft met haar innovatieve ontwerpen al veel awards en prijzen in de wacht gesleept.

De signatuur van het speelgoed van het Deense Maileg

De speelse producten van Maileg zijn van een tijdloze kwaliteit. De knuffels zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en daarmee zijn de Maileg producten echte verzamelobjecten, die generaties lang doorgegeven kunnen worden in een familie. De Maileg muizen krijgen karakter met hun doordachte design en opvallend creatieve details. Tot slot komen alle Maileg ontwerpen pas echt tot leven als ze een plaats innemen in de fantasiewereld en spellen van je zoon of dochter. Want de Maileg knuffels zijn niet alleen ter decoratie bedoeld in het interieur van de kinderkamer, maar zeker ook om mee te spelen. Bekijk de collectie van Maileg op de afdeling Kidsworld in Poortvliet of bestel je favoriete Maileg producten online in onze webshop.