50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Koelstra

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koelstra buggy’s en accessoires kopen doe je bij Woonboulevard Poortvliet. Je vindt de producten van Koelstra online in onze webshop en op de afdeling Kidsworld in onze showroom.

Koelstra kinderwagens: kwaliteit en veiligheid

Het merk Koelstra zet veiligheid en kwaliteit voorop bij het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van kinderwagens voor de allerkleinsten. Al sinds 1934 brengt het Nederlandse bedrijf kinderwagens en buggy’s op de markt om je baby of peuter veilig te vervoeren. Daarbij wordt niet alleen aan je kleine gedacht, maar ook aan jou. Eenvoud en gebruiksgemak voor papa’s en mama’s wordt door Koelstra zeker meegenomen in het ontwerpen van de kinderwagens en buggy’s. De Koelstra buggy is geschikt om te gebruiken tot je kind ongeveer 4 jaar oud is. Omdat Koelstra producten vaak een aantal jaren achter elkaar worden gebruikt, kiest Koelstra voor materialen van de hoogste kwaliteit. Daarbij voldoet iedere Koelstra kinderwagen aan de eisen op het gebied van wet- en regelgeving. Zo weet je zeker dat je kiest voor een uitermate veilige buggy of kinderwagen.

Buggy’s, wipstoelen, accessoires en luiertassen

De collectie van het merk Koelstra bestaat niet alleen uit buggy’s en kinderwagens, maar Koelsta biedt ook een handige wipstoel en stoere luiertassen aan. Zo ben je veilig onderweg met je kind in de buggy met in de luiertas alle verzorgingsproducten die je nodig hebt. Thuis aangekomen kan je kind heerlijk ontspannen in de stoere wipstoel van Koelstra, die te leveren is in verschillende kleuren. Bekijk de collectie van Koelstra online of bezoek onze afdeling Kidsworld, waar onze experts je graag alles over de collectie van Koelstra vertellen.