50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

KidsDepot

Kidsdepot

De Kidsdepot collectie geeft je kinderkamer een trendy uitstraling. Kidsdepot ontwerpt haar collectie volgens de laatste trends op het gebied van kleur en vormgeving. Ga voor rustige natureltinten of kies voor opvallende pasteltinten. Met prachtige wanddecoratie of stoere zitzakken van Kidsdepot wordt de creativiteit van ieder kind geprikkeld. Kidsdepot heeft een uiteenlopende collectie, van stoere items met een industriële look tot schattige krukjes in pasteltinten. Creëer een stijlvolle kinderkamer die past bij de persoonlijkheid van je kind.


Populair: Decoratie | Wanddecoratie | Zitzakken & krukjes | Kinderlampen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Nederlands bedrijf met een eigentijdse blik op wonen, die de mooiste accessoires produceert voor de kinderkamer, dat heb je gevonden in Kidsdepot. De designers van dit label gebruiken de laatste trends op het gebied van vormgeving en kleur voor het ontwerpen van nieuwe items. En dat zie je in het eindresultaat. Het ruime assortiment van Kidsdepot bestaat uit stoere metalen krukjes, robuuste houten items en kleurrijke accessoires. Door het gebruiken van zowel een keur aan lichte pasteltinten en een rijk kleurschema van wat donkerder kleurtinten biedt Kidsdepot producten die tot in detail op elkaar zijn afgestemd. Zo kun je ze eenvoudig combineren!

De inspirerende visie van Kidsdepot

Een kinderkamer moet een ruimte zijn waar creativiteit wordt bevorderd. Een plaats waar jouw kind zich in zijn element voelt, of hij nu nog een baby is of hard op weg naar zijn tienertijd. En met de producten uit de collectie van Kidsdepot creëer je zonder problemen een kinderkamer die past bij wat je voor ogen hebt. Na het selecteren van de meubels die je in de ruimte neer wilt zetten, is het tijd om accessoires te kiezen. En omdat die het speerpunt zijn van het assortiment van Kidsdepot, is dat een fluitje van een cent. Combineer verschillende items van metaal met een vintage uitstraling met items van een lichte houtsoort om de visie van Kidsdepot optimaal tot zijn recht te laten komen.

Kidsdepot – trendy genieten

Voor industriële accenten, opvallende items in natureltinten of zachtgekleurde pastels: Kidsdepot heeft het allemaal. De gordijnen voor het raam, het kleed op de vloer, de plaid over het voeteneinde van het bed en de lamp aan het plafond. De opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, de klamboe boven het ledikantje en de slinger aan de muur. Al deze items zijn onderdeel van de collectie van Kidsdepot, zodat jij een kinderkamer kunt samenstellen die past bij jou en je kind. Maak het plaatje compleet met een aantal kleine items, zoals een sierkussen of een knuffel op de boekenplank. Kidsdepot ontwerpt met een geheel eigen stijl, die ieder kind en iedere ouder aanspreekt.