• 50.000 m2 winkeloppervlakte
 • 5 jaar garantie
 • Laagste prijzen
9.2 / 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.1/10

Kartell

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

Kartell

De producten van Kartell, één van de bekendste Italiaanse designlabels, sieren menig Nederlands interieur en brengen met hun stijlvolle aanwezigheid een Zuid-Europese klasse met zich mee. In 1949 is het merk Kartell gestart door Giulio Castelli en sindsdien maakte het label furore, terwijl het langzamerhand bekendheid verwerft. Door samen te werken met vooraanstaande internationale designers ontstaat een gevarieerde collectie, waarmee Kartell nog steeds vele harten verovert.

Kartell – Made in Italy

Met Italië als standplaats is het niet verwonderlijk dat Kartell tot de top behoort en één van de bekendste namen is op het gebied van design. Door items te ontwerpen met een multifunctionele toepassing, kun je alle kanten op met je nieuwe liefde. Want dat is wat de producten uit het ruime assortiment bij je losmaken, een vlinderende verliefdheid, die je voelt van je hoofd tot je tenen. Door het gebruik van nieuwe technologieën en productieprocessen en het kenmerkende gebruik van kunststof als basis voor veel ontwerpen, transformeren alledaagse voorwerpen tot objecten met een bijzondere uitstraling. De bewerking van het kunststof resulteert in een materiaal met een frisse uitstraling en luxe look.

De prijswinnende ontwerpen van Kartell staan garant voor een interieur met een stijlvolle look, die gegarandeerd een reactie oproept. Al je zintuigen werken samen bij het interpreteren van de designs, die met hun duurzame vormgeving en hoogwaardige kwaliteit echte musthaves zijn voor een interieur in moderne stijl. Zowel de Good Design Award, Reddot Design Award en Wallpaper Design Award staan op de naam van Kartell en de lijst met prijzen groeit.

Duurzaam genieten met Kartell

Iedere fase van het productieproces wordt gemonitord om het beste resultaat te garanderen. En door de ontwerpen volledig recyclebaar te maken en minimaal afval te produceren bij het vervaardigen, verdiende Kartell een ISO9000 certificaat. Het bewijs dat het milieu en de toekomst van onze planeet centraal staan in de visie van het bedrijf.