50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Hjort knudsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design meubels van topkwaliteit met een Deens karakter, die vind je in de Hjort Knudsen collectie. Banken, relaxfauteuils en fauteuils met een bijzondere uitstraling, die passen in jouw interieur.

Moderne designs van het Deense Hjort Knudsen

De veelzijdige en moderne ontwerpen uit de collectie van het Deense merk Hjort Knudsen zijn perfect voor het vormgeven van je interieur. Design van topkwaliteit is vanzelfsprekend bij Hjort Knudsen, dat zie je aan ieder detail van de meubels. Alle Hjort Knudsen designs worden geproduceerd in eigen fabriek, zodat er controle is op ieder aspect van het productieproces. Functionaliteit en zitcomfort worden uitgebreid getest, zodat je verzekerd bent van een meubel van de hoogste kwaliteit. In het assortiment vind je moderne meubelsystemen, traditionele bankstellen en echte designproducten. Ieder Hjort Knudsen product is leverbaar in meer dan 200 dessins, verschillende leerkwaliteiten en kleuren. Ook kies je uit diverse soorten poten voor banken en voeten voor fauteuils. Alle houten producten in het assortiment zijn gemaakt van eiken of beuken.

Hjort Knudsen meubels kopen? Bezoek Poortvliet.

Bij Woonboulevard Poortvliet staat kwaliteit voorop als het gaat over meubels. Je bank en fauteuil moeten jarenlang mee kunnen en dat vind Hjort Knudsen ook. Daarom vind je in de collectie in Poortvliet verschillende meubels van het merk Hjort Knudsen. Voor het Deense designlabel is er nog een belangrijk speerpunt: sociale verantwoordelijkheid. Daarom creëert Hjort Knudsen zoveel mogelijk banen en doneren ze regelmatig een bedrag aan SOS Kinderdorpen in de landen waar hun meubels worden geproduceerd. Hiermee draagt Hjort Knudsen bij aan een positieve ontwikkeling voor kinderen en families en de landen in het algemeen. Met het kopen van een Hjort Knudsen design werk je mee aan een betere toekomst.