/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10 

DESIGNS VAN ELVANG VOOR JOU

Het designlabel Elvang is ontstaan uit de behoefte om prachtige woonaccessoires vorm te geven met een hoogwaardige basis. Het Deense merk kiest voor textiel met integriteit, dat op een duurzame wijze is vervaardigd en is gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De basis van ieder Elvang product is de bijzondere wol van de alpaca. Dit dier leeft voornamelijk in Peru en van zijn vacht wordt de zachtste wol gemaakt. Het materiaal bevat geen lanoline, waar de allergie voor wol door wordt veroorzaakt, dus is alpacawol een fijn materiaal voor iedereen. De vezels van de wol zijn semi-hol, waarmee het materiaal dat ermee wordt geweven je warm houdt als het koud is en in een warme omgeving juist koel aanvoelt. De elegante sierkussens en plaids uit de collectie van Elvang zijn daarmee echte musthaves voor iedere ruimte van je huis. De combinatie van traditionele Peruaanse ambachtelijke weeftechnieken met modern Scandinavisch design zorgt voor producten met een bijzonder karakter. De producten uit het assortiment van Elvang passen in elke ruimte van je huis, zodat je dezelfde sfeer creëert in alle kamers. Door het combineren van stoere kussens, plaids, sjaals en tafellinnen maak jij je huis een toonbeeld van elegantie, precies zoals de designers van Elvang het bedoelen. Doordat elk product van exquise natuurlijke vezels is vervaardigd, ontstaan producten met een zachte en lichte elegantie, die precies de uitstraling hebben die jij zoekt. De expertise en authenticiteit van de traditionele Peruaanse productietechnieken en lokaal ambachtswerk geeft ieder product van Elvang een exclusieve uitstraling.Elvang
Verwen jezelf en je huis met de aanschaf van de luxe textielproducten uit de collectie van Elvang. Elk item uit het assortiment is gemaakt van hoogwaardige wol van de alpaca, dat met zijn unieke eigenschappen zorgt voor een uiterst comfortabele omgeving met een slijtvaste en anti-allergene kwaliteit. En door ontwerpen met als basis het gevoel van de wilde natuur van Peru, uitgevoerd in aansprekende kleurtinten, toe te voegen aan je huis, creëer je een thuis met een bijzonder elegante uitstraling.

ELVANG KIEST VOOR DE TOEKOMST
Met de kennis van vandaag werkt Elvang naar de toekomst. Niet alleen op het gebied van design en kleurenschema, maar ook om ethische handel en fairtrade productietechnieken te promoten. En daar slaagt het Deense designlabel wonderwel in. Doordat ze hun sociale verantwoordelijkheid zeer serieus nemen, ontstaan producten met een eerlijke basis. Dat voel en proef je. Elvang staat aan de top van Scandinavisch design en door het combineren van natuurlijke kleurtinten en opvallende trendkleuren ontstaat een geheel met een bijzonder hoogwaardige kwaliteit.