/ 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

Colibries

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

Colibries

Ontdek met de producten van Colibries een nieuwe wereld en haal meer uit je dag met de accessoires van topkwaliteit. Elk item uit de collectie is met zorg vormgegeven en afgewerkt in natureltinten, waarmee een assortiment met een stoer karakter ontstaat. Een selectie van producten die een brug slaat tussen de oosterse roots van Thuy, de oprichter van Colibries, en de westerse levensstijl. Door het verbinden van traditionele productiemethoden en innovatieve Europese designs ontstaat een unieke collectie. En dat is precies waar jij naar op zoek bent!

Het verhaal van Colibries

Met een passie voor interieur en productdesign ging Thuy op weg naar Vietnam om haar roots te ontdekken. Bij een reis naar de Mekong Delta ontdekte ze de ingewikkelde en praktische traditionele weefmethode van de lokale mandenwevers. De tijdloosheid van dit ambacht inspireerde haar tot het oprichten van het designlabel Colibries, waarbij de kracht van de authentieke productiemethode en innovatieve ontwerpen samenkomen.

Zo werd Colibries geboren. Uit een wens om ambachtelijk handwerk op een ethische en duurzame manier te delen met de wereld. Colibries staat voor een altijd durende zoektocht naar vernieuwing in alle facetten en de mogelijkheid tot een breed scala van toepassingen. De kolibrie staat symbool voor kracht, moed, vertrouwen en het ontdekken en verkennen van nieuwe richtingen. Hiermee is de naam van dit designlabel zeker goed gekozen!

Vier het leven met de Colibries collectie

Colibries nodigt je uit om op een nieuwe manier naar papier te gaan kijken. Het materiaal van 100% cellulose krijgt met het toepassen van de juiste productiemethode de look en feel van leer. En tevens is het zo sterk, dat het niet scheurt als het nat wordt en het materiaal kan zelfs in de wasmachine worden gewassen. Voor de eerste collectie van Colibries is dan ook gekozen voor dit lichtgewicht materiaal voor het vormgeven van een selectie opbergers en tassen. Voor korte en lange reizen en een interieur dat is ingevuld naar de laatste trends. Colibries herdefinieert de inhoud van een accessoire, die past bij een urban on the go lifestyle. Alle producten in de Colibries collectie zijn gemaakt van gerecycled materiaal en voorzien van een uniek merkstempel, zodat je ervan verzekerd bent dat het product wat je koopt een origineel Colibries ontwerp is. Verantwoord en duurzaam genieten, dat is wat Colibries voor je doet.