50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Bony Design

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Bony Design collectie is 100% made in Holland en daarmee kies je met een Bony Design product voor een item van de hoogste kwaliteit.

De Bony Design collectie: 100% made in Holland

Een nieuwe stijl in woondecoratie, dat is wat Bony Design je biedt. Het merk produceert woonaccessoires met een moderne look en feel en brengt al ruim veertig jaar een complete collectie accessoires op de markt. Het Nederlandse bedrijf exporteert haar producten over de hele wereld, want niet alleen in Nederland wordt Bony Design enthousiast ontvangen. Als duurzame en maatschappelijk verantwoorde onderneming biedt Bony Design een vernieuwende visie op de wereld van design in woonaccessoires.

Bony Design accessoires voor ieder interieur

De moderne woonaccessoires van Bony Design passen binnen ieder interieur. Zo geef je een stoer accent aan een klassiek interieur met een roestvrij stalen kapstok van Bony Design en maak je een modern interieur compleet met een elegante dressboy. Bony Design is de grootste aanbieder van dressboys van roestvrij staal, zowel vrijstaande dressboys als dressboys die aan de wand te bevestigen zijn. Ieder Bony Design product is gemaakt van RVS van de hoogste kwaliteit. Bony Design staat bekend om haar duurzame, stabiele en kwalitatief hoogwaardige designs.