Aquanova

Aquanova Woonboulevard Poortvliet

Je badkamer baadt in luxe met de collectie van Aquanova. Met de stijlvolle producten in frisse kleuren begin je elke dag fris en vrolijk. Geef je badkamer warmte met een fijne Aquanova badmat of een prachtig vormgegeven pedaalemmer van Aquanova. Het design in combinatie met de zachte en comfortabele items zorgt ervoor dat het een must is voor elke badkamer. Bekijk snel onze collectie van Aquanova en tover jouw badkamer om tot een luxueus oord.


Populair: Badmatten en wc-matten | Badjassen | Wasmanden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het is vroeg in de ochtend en je wekker is al gegaan. Gapend maak jij je klaar om de wereld tegemoet te treden. Gewikkeld in een warme badjas van Aquanova begint de dag met een heerlijk moment van comfort en dat zet zich voort in de badkamer, waar met de accessoires in de kenmerkende stijl van Aquanova een sfeer voor puur ontspannen wordt gecreëerd. En als je na je schoonheidsritueel doorloopt naar de woonkamer, wachten ook daar de bijzondere creaties van Aquanova op je liefde en attentie. Met een stoere tafelloper op de eettafel en een heerlijk zachte plaid over de leuning van de bank geven de producten van Aquanova kleur en comfort aan je leven!

Maak je huis een thuis met Aquanova

Het zachte comfort en de verfijnde elegantie van de producten uit de collectie van Aquanova veranderen de badkamer in een oase van rust en bieden je een warme omhelzing, iedere keer als je binnenkomt. Met het motto ‘we love to create the look you love’ speelt Aquanova in op jouw wensen en presenteren ze steeds weer nieuwe producten, die je kunt mixen en matchen met de basiscollectie van het merk. Van badkamertextiel tot accessoires: Aquanova heeft het allemaal! Neem een kijkje in het ruime assortiment en laat je verbazen.

Al sinds 1948 is Aquanova een familiebedrijf dat inspeelt op de nieuwste trends in interieurdesign, maar zich ook laat inspireren door de gebeurtenissen van elke dag. Door te kiezen voor steeds weer een ander kleuraccent of het toevoegen van een nieuw item kun jij je interieur aanpassen aan het seizoen en af en toe kleine veranderingen doorvoeren om je huis een frisse uitstraling te laten houden.

Liefde en enthousiasme

Stoer of romantisch, sober of kleurrijk, in de gevarieerde collectie van Aquanova vind je gegarandeerd de match met je woonwens. De producten zijn gemaakt van aardewerk, roestvrij staal en kunststof in neutrale tinten en opvallende trendkleuren. Al meer dan zestig jaar levert Aquanova creatieve oplossingen in een vertrouwd jasje met verrassende details. Dromen worden werkelijkheid bij Aquanova, waar de designers met een lach hun nieuwste ontwerpen introduceren en daarmee een sfeer van onbezorgd genieten creëren. Tijdloos ontspannen begint bij Aquanova. Welkom in de familie!