/ 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

AeroSleep

1 Artikel(en)
 1.  

  Aerosleep Matras Sleep Safe Pack Essential 120x60
  Aerosleep Matras Sleep Safe Pack Essential 120x60
  Aerosleep Matras Sleep Safe Pack Essential 120x60
  € 129,95 Incl 21% BTW

1 Artikel(en)
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

AeroSleep

De gemeenschappelijke droom van alle ouders over de hele wereld is zorgen voor een ultiem veilige omgeving voor hun kind, op elk moment van de dag. En daar komt AeroSleep om de hoek kijken. Dit bekende designlabel heeft dezelfde wens en ontwikkelde daarom de beste producten voor het creëren van een veilige slaapomgeving. Zo kun je rustig naar beneden gaan of zelf gaan slapen in de wetenschap dat je baby vrij kan ademen in zijn wieg of ledikant.

AeroSleep: pionier in slaapveiligheid

Met een ruim assortiment aan slaapproducten voor de allerkleinsten is AeroSleep een ware pionier op het gebied van slaapveiligheid. De innovatieve technologie, waarmee de producten zijn vervaardigd, is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en garandeert een maximum aan hygiëne en comfort. Precies wat je wilt voor je baby! In de collectie vind je een totaalconcept, dat bestaat uit een matras, matrasbeschermer, hoeslaken en bedomrander voor het creëren van het slaapcomfort dat je kleine nodig heeft.

De matras biedt een goede ondersteuning voor de rug en met de bijpassende Aerosleep Baby Protect ontstaat een ademende, lucht- en vochtdoorlatende omgeving om verstikking te voorkomen en oververhitting te verminderen. Het materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt, zodat het door de maximale luchtcirculatie snel verdampt en het vormt een ondoordringbaar schild tegen bacteriën en allergenen in het matras. De onderste laag van de matrasbeschermer is waterdicht en voorkomt vlekken op de matras. Hij is wasbaar in de wasmachine op 60°C, geschikt voor elk type matras en gemakkelijk te bevestigen. En als je de bijpassende bedomrander bevestigt aan het ledikant kan je kleine zijn hoofd niet meer stoten tegen de spijlen. Met AeroSleep staat veiligheid voorop!

De wetenschap test AeroSleep

Natuurlijk werden de producten van AeroSleep niet zomaar geïntroduceerd, ze werden eerst onderworpen aan een groot aantal veiligheidstesten. Door de onderzoeken op het gebied van slapen en medisch bewustzijn te volgen, is AeroSleep altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het designlabel heeft ervoor gekozen om alleen producten op de markt te brengen waar ze honderd procent achter staan en die technologisch en wetenschappelijk onderbouwd zijn. AeroSleep heeft het Oeko-Tex standaard 100 label en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. AeroSleep, het beste voor je kind!