/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Kuperus

Handgemaakte bedden sinds 1905

Wil je écht ontspannen slapen, om elke dag lekker uitgerust wakker te worden? Dat kan in een bed van Kuperus, handgemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. Met ruim 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van bedden staat Kuperus garant voor topkwaliteit.

MaatwerkBij Kuperus wordt er veel aandacht besteed aan je individuele wensen; maatwerk zoals maatwerk bedoeld is. Van ieder bed dat wordt gemaakt bij Kuperus is de eigenaar al bekend, want een Kuperus begint bij de koper. Het bed draait om de vormen en beweging van je lichaam. Sommige veerzones zijn stevig, terwijl andere juist soepel moeten zijn. Je slaapgewoontes zijn de basis van het bed. Slaap je op je buik, rug of zij? Samen of alleen? Met die wetenschap worden de veren van je nieuwe bed samengesteld.
Slapen op het hoogste niveauDe slaapsystemen van Kuperus onderscheiden zich niet alleen door de luxe uitstraling, maar zeker ook door een hoog comfortniveau en uitstekende ergonomische eigenschappen. Daarbij zorgt het gebruik van natuurlijke materialen voor een gezond slaapklimaat. En doordat de genoemde materialen ook nog eens uiterst duurzaam en slijtvast zijn, gaan de bedden van Kuperus tientallen jaren mee, zonder kwaliteitsverlies.