• 50.000 m2 winkeloppervlakte
 • 32 woonwinkels
 • Laagste prijzen
8.4 / 10

Menu
 • 50.000 M2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 8.6/10

Garantie

De garanties van Woonboulevard Poortvliet

Woonboulevard Poortvliet biedt alles op het gebied van wonen en slapen met een bijpassende service en garantie. Als CBW-erkende woonwinkel staat de woonboulevard garant voor optimale kwaliteit van elk geleverd product. Daarom is een ruime garantie van toepassing volgens de normen van de Centrale Branchevereniging Wonen én een extra Woonboulevard Poortvliet garantie. Hier vind je alle voorwaarden voor de verschillende garanties, die gelden bij het familiebedrijf in Poortvliet.

 1. CBW-garantie
  Bouman & Potter biedt jou een optimale garantie op alle meubels met de CBW-garantie. De algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen gelden bij Bouman & Potter, met een uitzondering op de looptijd van de garantie. In plaats van standaard twee jaar volledige garantie bieden wij een extra lange productgarantie van vijf jaar, waarvan de laatste drie jaar afbouwend zijn. Wat betekent dit voor jou? De reparaties binnen de eerste twee jaar na aankoop worden volledig vergoed. In het derde jaar geldt dit voor 60% van de kosten, in het vierde jaar 40%, het vijfde jaar 20% van de kosten. Lees hier alles over de voorwaarden van de CBW-garantie.
 2. Laagste prijsgarantie
  Woonboulevard Poortvliet biedt voor ieder product in de showroom en online in de webshop de laagste prijsgarantie. Mocht je hetzelfde product ergens anders goedkoper zien, dan krijg je het verschil terug van de woonboulevard. Let op: dit geldt alleen als je het prijsverschil meldt binnen drie weken na aankoopdatum en als de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn. Dit betekent dat het prijsverschil controleerbaar moet zijn d.m.v. een offerte, advertentie of andere schriftelijke bevestiging van de aanbieder. Het desbetreffende artikel moet tentoongesteld zijn in de showroom of op de webshop van de aanbieder. Showroommodellen vallen niet onder de laagste prijsgarantie.
 3. Wettelijke garantie
  Elk product dat je bestelt bij Woonboulevard Poortvliet dient in optimale conditie te verkeren. Als de geleverde bestelling niet voldoet aan je verwachtingen, dan zijn er verschillende wettelijke garanties. Zo heb je recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van het aankoopbedrag na overleg van een bewijs van aankoop. De eerste zes maanden na aankoop geldt een omgekeerde bewijslast. Dat wil zeggen dat wanneer Woonboulevard Poortvliet aan kan tonen dat het defect is ontstaan door toedoen van de klant, het bedrijf niet verantwoordelijk is voor het defect en ook niet garant staat voor de kosten van de reparatie.

Woonboulevard Poortvliet biedt All In Service

Bovenop de vijf jaar afbouwende garantie biedt Woonboulevard Poortvliet tegen meerprijs een vijf jaar lange aanvullende service en garantie met de All In Service van All In House. Dit is een full-service programma voor nieuwe zitmeubels van leer, leerlook of textiel. Het zitmeubel van je keuze wordt behandeld met een professioneel impregneermiddel, waarmee het product is beschermd tegen vlekken. Bovendien biedt de All In Service een oplossing voor problemen, die niet binnen de garantie vallen.

 1. Wat zijn de voordelen van de All In Service?
  Bij de All In Service van Woonboulevard Poortvliet wordt het zitmeubel van je keuze behandeld met een professioneel impregneermiddel. En er is meer. Zo krijg je van de woonboulevard 5 jaar full service en garantie voor je zitmeubel – met professionele hulp bij klachten over de constructie van een meubel, beschadigingen en vlekken. All In House biedt service op gebieden, die normaal niet onder de garantie vallen. Denk hierbij aan het opvullen van ingezakte kussens, het repareren van losgeraakte stiknaden en het verwijderen van pilling.
 2. Extra service
  Zowel zitmeubels van textiel als leer worden behandeld met een impregneermiddel, waarmee ze optimaal beschermd zijn tegen vlekken van olie, water en vet. Mocht er binnen vijf jaar toch een vlek ontstaan, die je niet zelf kunt verwijderen, dan komt hiervoor kosteloos een specialist bij je thuis. Voor leren zitmeubels geldt een extra service: deze worden geleverd met een bijpassende verzorgingsset voor de volledige periode van vijf jaar. Zo weet je zeker dat het leer van je zitmeubel de benodigde voeding ontvangt. Dat is de service van Woonboulevard Poortvliet voor jou.

Wil je meer weten over de All In House service, lees dan hier de folder.