50.000 M2 WINKELOPPERVLAKTE  5 JAAR GARANTIE  KLANTEN GEVEN ONS EEN 9+   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Betalen

Het betaalproces bij Woonboulevard Poortvliet wordt jou heel eenvoudig gemaakt met de diverse manieren van betalen. Bij het plaatsen van een bestelling in de webshop van de woonboulevard kun je kiezen uit betalen met iDeal, creditcard, Klarna, Mister Cash of onder rembours.

Het afrekenen van je bestelling bij Woonboulevard Poortvliet

In een paar eenvoudige stappen reken je via een beveiligde betaalomgeving je bestelling af. De persoonlijke gegevens die je invult bij het bestellen bij Woonboulevard Poortvliet worden versleuteld en veilig verstuurd via een SSL-verbinding. Hierdoor zijn ze niet zichtbaar voor derden. Een veilige SSL-verbinding herken je aan ‘https’ in de URL en het slotje onderin het scherm of in de statusbalk van je browser.

 1. iDeal
  Betalen met iDeal gaat via het internetbankeren van je eigen bank. Het totaalbedrag van je bestelling wordt na betaling meteen van je rekening afgeschreven en verwerkt. Als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kun je gebruik maken van iDeal.
 2. Klarna factuur
  Met Klarna kun je kiezen voor betalen op factuur. Bij je bestelling ontvang je een factuur, die je binnen veertien dagen in één keer betaalt. Zo heb je twee weken om een product te beoordelen alvorens het te betalen. Let op: deze regeling geldt alleen voor producten die direct leverbaar zijn.
 3. Creditcard
  Ook met een creditcard van Mastercard of Visa kun je een bestelling betalen bij Woonboulevard Poortvliet. Een juiste afhandeling van je betaling komt tot stand met de samenwerking tussen de beveiligde betaalomgeving en de creditcardorganisatie.
 4. Onder rembours
  Wil je pas betalen bij ontvangst van je bestelling, dan kun je kiezen voor betalen onder rembours. Dit is alleen mogelijk wanneer je bestelling wordt afgeleverd door onze bezorgservice. Bij deze betaaloptie wordt door Woonboulevard Poortvliet een aanbetaling van 10% van het totaalbedrag gevraagd. Het resterende bedrag kan met PIN worden afgerekend bij het bezorgen van je bestelling.
 5. Mister Cash
  Vanuit België kan bij het plaatsen van een bestelling worden afgerekend met Mister Cash. Zo betaal je veilig en gemakkelijk online via internetbankeren met je kaartnummer en vervaldatum.
 6. Cadeaukaarten en VVV Cadeaukaarten
  De cadeaukaart van Woonboulevard Poortvliet kan zowel in de webshop als in de showroom worden gebruikt bij het plaatsen van een bestelling. Je kunt de cadeaukaart niet gebruiken als betaalmiddel bij het afleveren van een order. VVV Cadeaukaarten kunnen in de showroom worden ingewisseld, maar zijn niet online te besteden. De VVV Cadeaukaart kan niet gebruikt worden als betaalmiddel bij het afleveren van een order.

De service van Woonboulevard Poortvliet

Met de verschillende betaalmogelijkheden die de woonboulevard aanbiedt, is het plaatsen van een bestelling heel eenvoudig. Krijg je een foutmelding of is er een ander probleem? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Woonboulevard Poortvliet via 0166 619100. Wij helpen je graag verder.