50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

kastenexpert


PERSOONLIJK Kastenadvies van onze kastenexpert: Reinier de Brouwer

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ AANKOOP VAN EEN LINNENKAST?
“Zorg dat je goed in beeld hebt wat je in de kast op wilt bergen. Hoeveel kledingroedes heb je nodig en hoeveel planken? Vind je het handig wanneer er een ladeblok in de kast zit? Hoeveel schoenen wil je in de kast kunnen zetten?”

STANDAARDKAST OF MAATWERKKAST?
“In de showroom staan zo’n honderd linnenkasten en het merendeel kan geleverd worden in verschillende uitvoeringen en kleuren. Daar valt dus al behoorlijk wat te kiezen. Maar als je speciale wensen hebt, zoals een hoekkast, een kast met een schuine wand of een extra hoge kast, kan je kiezen voor maatwerk. Soms is juist de diepte van de kast het probleem. Een standaard kledingkast is 68 centimeter diep, maar we kunnen ook kasten leveren met een diepte van 49 centimeter.”

HOE WEET IK ZEKER DAT DE KAST PERFECT PAST?
“Aan de hand van een plattegrondje kunnen wij de kast helemaal intekenen. Je krijgt dan ook duidelijk te zien hoeveel loopruimte er overblijft, waardoor het makkelijker is om de keuze te maken tussen draai- of schuifdeuren of juist een combinatie van beide. Natuurlijk komen we thuis alles secuur opmeten, zodat we zeker weten dat de kast straks perfect past.”

WAT ZIJN DE LAATSTE TRENDS?
“De laatste tijd zie je steeds meer hoge kasten. Ideaal, want zo kan je de ruimte optimaal benutten. Het is trouwens ook mooi om verlichting aan te brengen in de kast die vanzelf aangaat als je de deuren opent. Vandaag de dag wordt er ook vaak gebruik gemaakt van glazen deuren. Gekleurd glas zien we al wat langer, maar vrij nieuw zijn de deuren van matglas. Daardoor krijgt de kast een mooie luxe uitstraling.”

BESTE KASTENADVIES & KASTENGARANTIE

  • 5 jaar garantie, optioneel 7 jaar All in House garantie mogelijk
  • Gratis levering vanaf € 750
  • Dealer van grote topmerken
  • Maatwerkspecialist
  • Persoonlijke service
  • Beste prijsgarantie
  • Ruim 80 slaapkamerssets & meer dan 100 linnenkasten en boxsprings
kastenexpert