• 50.000 m2 winkeloppervlakte
  • 5 jaar garantie
  • Laagste prijzen
9.3 / 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10
Interieuradvies

Er is werk aan de winkel! Jij wilt een verandering in je interieur en Woonboulevard Poortvliet staat klaar met een passend interieuradvies. In een vrijblijvend gesprek laten onze adviseurs je zien hoe je jouw droominterieur werkelijkheid kunt maken. We raden aan om een plattegrond en wat foto’s van de ruimte mee te nemen. Zo kan er een passend 3D-ontwerp voor jouw woonkamer worden gemaakt, precies zoals jij dat voor je ziet. Wij maken werk van jouw woonwens!

Heb je interesse in een interieuradvies? Bel 0166619100 voor het maken van een afspraak of vul het formulier onderaan de pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"Tips van onze adviseurs...

Bij een verandering van je interieur is het lastig om te bedenken waar je begint en waar je eindigt, dus onze adviseurs hebben wat tips voor je op een rijtje gezet. Zo is je droominterieur binnen handbereik!

1. Durf te experimenterenMet het combineren van diverse kleuren creëer jij een ruimte waar je helemaal jezelf kunt zijn. Dat kan natuurlijk met een opvallende kleur op de muur. Wil je regelmatig dingen veranderen in de woonkamer? Dan kies je voor kleur in je interieur met een serie accessoires, zoals een kleurrijk schilderij aan de muur en stoere potten op tafel. Stap uit je comfortzone en kies voor felle kleuren met de opvallende tinten van edelmetaal, zoals goud en zilver of brons en koper.
2. Groot, groter, grootstLaat de woonkamer groter lijken met een naturel basis. Begin bij het schilderen van de muren en plafonds in een lichte kleur en werk daarna verder met grote elementen. Een muur vullende hoekbank geeft de woonkamer een ruimtelijke uitstraling, die je niet creëert door het combineren van twee kleinere banken. En licht en ruimte zijn precies de twee elementen die je nodig hebt als basis van je interieur!
3. Materialen: mix & matchMaak een spannende mix van materialen voor een interieur met een stoere look, romantische uitstraling of klassieke vibe. Een trend die in 2016 terug blijft komen, is het door elkaar gebruiken van opvallende materialen, zoals wol, hout, staal en glas. Door hard en zacht, robuust en rank naast elkaar te plaatsen wordt het interieur van jouw woonkamer spannend!
4. Breng rust in de ruimteDoor meubels en accessoires te groeperen in de woonkamer maak je eilanden in de ruimte. Dat zorgt voor een rustige sfeer en een uitnodigende uitstraling. En door te kiezen voor een vloerkleed, ziet de woonkamer er ook meteen aangekleed en gezellig uit! Laat je inspireren door de ruime variatie aan vloerkleden in rond en vierkant formaat, met opvallende prints en met hoge pool in een bijzondere natureltint.
5. Woontrend 2017: de natuur in huisDe tip van onze interieuradviseur voor 2017 is het integreren van natuurlijke materialen in je interieur. Denk hierbij aan het neerzetten van planten, maar ook aan het gebruiken van kurk, riet, oud hout en leer. Combineer verschillende materialen voor het creëren van een uniek geheel, dat helemaal bij jou past.