Hoofdkussen SF10 latex hoog

Hoofdkussen SF10 Latex Vlak van Swissflex is soepel, ondersteunend en zorgt voor een optimale drukverdeling. De vulling van zuiver latex heeft een structuuroppervlak en is soepel en elastisch. Vulling van zuiver latex: soepel, ela... Lees meer

SKU# 200311467

Prijs
€ 150,00 Incl 21% BTW
Laagste prijs garantie
Verwachte levertijd

De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de exacte levertijd contact met ons op.

4 weken
Bekijk dit product ook in onze winkel!

Bekijk op plattegrond


Dit product is (mogelijk in een andere uitvoering) te vinden op de afdeling

Slaapwereld XXL

Informatie
Artikelnummer 200311467
Materiaal Latex
Merk Swissflex
Op showroom Ja
showroomlocatie Slaapwereld XXL
Omschrijving

Hoofdkussen SF10 Latex Vlak van Swissflex is soepel, ondersteunend en zorgt voor een optimale drukverdeling. De vulling van zuiver latex heeft een structuuroppervlak en is soepel en elastisch.

  • Vulling van zuiver latex: soepel, elastisch en druk verdelend
  • Tijk van fijn satijn-katoen, afritsbaar en wasbaar tot 40 °C
  • Anti-allergeen
  • Afmeting: 60 x 40 cm, hoge zijde 11,5 cm en vlakke zijde 8,5 cm
  • Ook leverbaar in hoge variant voor zij- en rugslapers
  • 50.000 m2 winkeloppervlakte
   Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
    
  • 30 woonwinkels
   Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
    
  • Laagste prijzen
   Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
    
  • Sinds 1919
   Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
    
  • 5 jaar garantie
   Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


   Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.