Hoofdkussen SF Flat Geltex inside

Swissflex biedt met de kussens uit de serie Geltex Inside een innovatieve slaapoplossing voor iedereen. Het SF Flat Geltex Inside hoofdkussen zorgt voor optimale ondersteuning van de nekwervels. De asymmetrische vorm met holte voor het hoofd in h... Lees meer

SKU# 200311470

Prijs
€ 119,00 Incl 21% BTW
Laagste prijs garantie
Verwachte levertijd

De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de exacte levertijd contact met ons op.

4 weken
Bekijk dit product ook in onze winkel!

Bekijk op plattegrond


Dit product is (mogelijk in een andere uitvoering) te vinden op de afdeling

Slaapwereld XXL

Informatie
Artikelnummer 200311470
Merk Swissflex
Op showroom Ja
showroomlocatie Slaapwereld XXL
Omschrijving

Swissflex biedt met de kussens uit de serie Geltex Inside een innovatieve slaapoplossing voor iedereen. Het SF Flat Geltex Inside hoofdkussen zorgt voor optimale ondersteuning van de nekwervels. De asymmetrische vorm met holte voor het hoofd in het midden garandeert de beste steun voor hoofd en nek in elke positie.

  • Vulling van hoogelastische gel en ademend HR-schuim
  • Tijk van huidvriendelijke jersey, afneembaar en wasbaar tot 40 °C
  • Ideaal voor buikslapers
  • Anti-allergeen
  • Afmeting: 55 x 35 cm, randhoogtes van 10 cm en 7 cm
  • Geltex Inside is ook leverbaar in SF Support en SF Premium
  • 50.000 m2 winkeloppervlakte
   Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
    
  • 30 woonwinkels
   Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
    
  • Laagste prijzen
   Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
    
  • Sinds 1919
   Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
    
  • 5 jaar garantie
   Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


   Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.