• 50.000 m2 winkeloppervlakte
  • 5 jaar garantie
  • Laagste prijzen

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Difrax

Difrax biedt net dat beetje extra om het leven van de allerkleinsten en hun ouders zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Hoe? Met stoere fopspenen, drinkflessen met een verantwoorde vormgeving en fijne extra’s, zoals een flessenwarmer en een magnetronsterilisator. Zo wordt het voeden van de kleine en alles eromheen een moment om van te genieten, zowel voor de baby als vader en moeder

Difrax zit boordevol inspiratie

Difrax is het A-merk op het gebied van babyproducten en is gegroeid van retailer naar de uitvinder van innovatieve babyproducten. De productontwikkeling van Difrax blijft doorgaan in samenwerking met een scala aan specialisten. Logopedisten, artsen, fysiotherapeuten, kraamhulpen en borstvoedingsdeskundigen: iedereen draagt vanuit zijn eigen vakgebied een steentje bij aan het ontwikkelen van de bijzondere producten van Difrax. Zo ontstaan producten met een kwalitatieve basis, die het leven mooier maken. Het uitgangspunt van Difrax is het oplossen van een probleem en dat wordt zichtbaar in de items die ze op de markt brengen. Alle Difrax producten zijn in-house ontwikkeld door eigen designers en daarmee is elk item functioneel en doordacht.

Het ruime Difrax assortiment

Het assortiment van Difrax behelst voornamelijk producten, die te maken hebben met het voeden van je kind. Maar ook om je kleine te troosten en kalmeren heeft Difrax alles in huis met een ruime selectie fopspenen. Achter het ontwerp van de Difrax fopspeen zit een lang verhaal. Het prototype van de fopspeen was groot en onpraktisch en in samenwerking met specialisten ontwikkelde Difrax de eerste gespecialiseerde designvariant. Een item dat er fashionable uitziet, praktisch is in gebruik en voor iedere leeftijdsgroep anders is vormgegeven.
Een tweede product waar Difrax de markt mee veroverde, is het ontwerp van de S-fles. Het grootste probleem bij het voeden van een baby waren darmkrampjes en door het toevoegen van een luchtventiel onderin de fles, is de kans daarop een stuk kleiner. Door de S-vorm van de fles wordt niet alleen een natuurlijke lighouding voor de baby gestimuleerd, maar zitten ook ouders in een ergonomisch verantwoorde zithouding. Combineer de Difrax fles met de Difrax flessenwarmer, die bekend staat als de snelste flessenwarmer van de wereld. Een prijswinnende combinatie!