Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Desso & Ex

Nieuw in onze collectie is de Desso&Ex collectie. Een unieke samenwerking tussen Desso en Odette Ex van interieurarchitectenbureau Ex Interiors. Een prachtige collectie van kamerbreed tapijt met gesneden pool en op maat gemaakte karpetten waarbij het verbinden van mensen, ruimtes en verschillende elementen centraal staat.

Oneindig veel combinatiesDe Desso&Ex collectie biedt 115 verschillende dessins in bijna oneindige combinaties voor een modern en gelaagd ontwerp. De collectie stimuleert speelse vloerthema's, gericht op het benadrukken van bepaalde elementen in de ruimte. Hierbij wordt uitgegaan van een neutrale basis gecombineerd met een groot aanbod van patronen uitgevoerd in vijf verschillende kleurgroepen: Steen, Karmijn, Amber, Blad en Indigo.
Combinatie van kleur en patronenElke combinatie van kleur en patronen levert een unieke omgeving op: van een kalme en rustgevende achtergrond in stilteruimten tot een levendige en enthousiaste uitstraling in de ruimten waar mensen samenkomen. In verschillende kamers hetzelfde patroon laten terugkomen, helpt om de ruimte tussen niet met elkaar verbonden gebieden te overbruggen, terwijl kleuren kunnen worden gebruikt om aan te geven waar het ene gebied eindigt en een ander gebied begint.
"Ik ben erg trots op de Desso&Ex-collectie omdat deze iets nieuws en unieks brengt op het gebied van interieurarchitectuur."

Odette Ex
oprichter en eigenaar van Ex Interiors