/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Deze kerstvakantie maken we er weer een feest van. We hebben weer alle ingrediënten verzamelend voor twee gezellige weken. Van dinsdag 22 december tot en met zaterdag 2 januari kun je profiteren van een fijne actie, diverse activiteiten en kun je deelnemen aan leuke workshops. Kom deze kerstvakantie langs en geniet van een gezellig dagje woonwinkelen bij Woonboulevard Poortvliet.


Kriebelt het? Tijd voor iets nieuws? Kom dan gezellig naar Woonboulevard Poortvliet deze kerstvakantie en profiteer van luxe extra’s met onze cadeaubonnenactie.

>>Lees meer over de Cadeaubonnenactie

Op dinsdag 29 en woensdag 30 december kun je weer meedoen twee leuke workshops. Zo kun je op dinsdag creatief aan de slag met de workshop van Thools Hip en op woensdag verzorgt Bloemsierkunst van den Berge een leuke workshop bloemschikken. Bekijk de workshops en schrijf je in!

>>Workshop Thools Hip
>>Workshop van den Berge

Ook deze vakantie kun je de dag weer goed beginnen met een heerlijk ontbijtje bij ons restaurant Spijs. Tussen 09.00 en 10.00 uur kun je voor maar €2,50 een goede bodem leggen voor de rest van de dag. Maar ook voor een feestelijke lunch of gezellige High Wine bevelen we Spijs aan.

Geniet verder van prachtige live muziek van Luizter, laat je adviseren door diverse fabrieksadviseurs of ga op de foto bij fotograaf Iman Fase voor een mooi kerstportret met de gehele familie! De goede voornemens stellen we nog even uit met een gratis hapje en een drankje. En speciaal voor de mannen is er op zaterdag 2 januari een smakelijke bierproeverij. Bekijk voor alle activiteiten ons Kerstmagazine