/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Een gezellig dagje uit in Zeeland

Het plannen van een dagje uit met het hele gezin is eenvoudiger en dichterbij dan je denkt. Poortvliet ligt in de provincie Zeeland, maar is vanuit Zuid-Holland, Noord-Brabant en België uitstekend te bereiken. Zo sta je vanuit Breda, Antwerpen en Rotterdam binnen 35 minuten bij Woonboulevard Poortvliet. Met parkeerruimte voor meer dan 800 auto’s is er plaats genoeg om dicht bij de ingang van de woonboulevard te parkeren. Wanneer je de ingang van de woonboulevard binnen stapt, dan is het tijd om je focus te richten op de wooninspiratie, die op je wacht in Poortvliet!

Niet alleen biedt Woonboulevard Poortvliet alles op het gebied van wonen, je geniet er ook intens van een dagje uit met het hele gezin. In de woonboulevard is Restaurant Spijs gevestigd en daar kun je genieten van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers, heerlijke lunchgerechten en een fijn diner. Zijn je kids al snel klaar met eten? Laat ze spelen in de Kidscorner, waar de ballenbak uitnodigt tot urenlang speelplezier en ze een film kunnen kijken. Met een bezoek aan Woonboulevard Poortvliet kies je voor een dagje uit met een dagvullend programma, dat tot in de puntjes is verzorgd.

 

Binnenkijken bij Woonboulevard Poortvliet

Woonboulevard Poortvliet is een bedrijf dat constant in beweging is. We bieden jou een gevarieerd aanbod van fauteuils tot boxsprings, kinderwagens tot kledinghangers en van bureaus tot eetkamerstoelen. Zo ontstaat een omgeving vol wooninspiratie, waar het inrichten van je woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer al snel vorm krijgt. Met een gepersonaliseerd interieuradvies laten onze woonexperts je zien welke stijl en trends bij jouw huis passen. Wonen was nog nooit zo leuk als met de tips van Woonboulevard Poortvliet!

Wil je meer weten over de woonboulevard? Neem dan eens een kijkje op onze blog, waar je niet alleen artikelen vindt boordevol wooninspiratie, maar ook een blik achter de schermen krijgt bij de woonboulevard in Poortvliet. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of kun je niet wachten om stage te lopen bij Woonboulevard Poortvliet? Kijk dan bij de vacatures of er iets voor je tussen zit en neem contact met ons op.