50.000 M2 WINKELOPPERVLAKTE  5 JAAR GARANTIE  KLANTEN GEVEN ONS EEN 9+   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

ONZE SHOWROOM IS OPEN VOOR WINKELEN OP AFSPRAAK OF PRIVATE SHOPPING!

(MAAR WEL VOLGENS ALLE REGELS VAN HET RIVM)

Onze showroom (50.000 m2) is weer open om te Winkelen op afspraak of voor Private shopping. Dit betekent dat we je op afspraak weer mogen ontvangen. Winkelen op afspraak en Private shopping moeten beide via onze site geboekt worden. In het gekozen tijdslot kun je veilig en rustig winkelen omdat we door het boekingssysteem dat we hanteren, precies bijhouden hoeveel mensen er op een specifiek moment winkelen. Hierdoor kunnen we ons strikt houden aan de richtlijnen van het rivm. Natuurlijk zijn onze interieurexperts aanwezig om je te woord te staan en je te helpen en te adviseren.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en collega’s is zeer belangrijk voor ons. Wanneer je in onze showroom bent, houden we ons strikt aan alle regels van het RIVM:

  • Een mondkapje is verplicht
  • Wij vragen je vriendelijk om 1,5 meter afstand te houden
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Op diverse plekken in de showroom kan je je handen (steeds) ontsmetten.
  • Onze winkels en toiletten worden zeer frequent schoongemaakt.
  • Onze adviesplekken zijn voorzien van transparante schermen.
  • Medewerkers met klachten blijven thuis. Indien je klachten hebt, vragen we je om je bezoek uit te stellen en op een later moment een afspraak in te plannen.
  • Onze Brasserie by Bouman is gesloten, maar er kan op vrijdag en zaterdag wel afgehaald worden.
  • Natuurlijk kunnen we je tijdens je bezoek wel voorzien van koffie, thee of frisdrank.
  • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op.

Bezorgen

Onze bezorgers blijven je bestelling afleveren. Zij beschikken over mondkapjes en zij dragen een mondkapje. Om jouw gezondheid en die van onze bezorgers te waarborgen, houden wij rekening met de voorgeschreven afstand van 1,5 meter. Op deze manier kunnen we op een veilige manier toch jouw nieuwe aankopen afleveren. Voor een extra geheugensteuntje in deze bijzondere tijd, hebben onze bezorgers een button opgespeld waarop we iedereen nogmaals vragen om de 1,5 meter in acht te nemen. De tablets waarop de orders worden afgetekend, worden na iedere ondertekening schoongemaakt. Betalen kan alleen met pin. Ook het pinapparaat wordt na iedere betaling afgenomen.

Actuele informatie over het Coronavirus (COVID-19) is te vinden op de website van het RIVM: rivm.nl

Met z’n allen kunnen we het coronavirus eronder krijgen!