50.000 M2 WINKELOPPERVLAKTE  5 JAAR GARANTIE  KLANTEN GEVEN ONS EEN 9+   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

JE KUNT WEER VRIJ WOONSHOPPEN IN ONZE SHOWROOM

(MAAR WEL VOLGENS ALLE REGELS VAN HET RIVM)

Onze showroom (50.000 m2) is weer open om vrij te woonshoppen. Dat betekent dat je niet langer een afspraak hoeft te maken om te winkelen. Bij binnenkomst tellen wij het aantal mensen dat zich in de showroom bevindt. Mede hierdoor kunnen we ons strikt houden aan de richtlijnen van het rivm, en dat betekent dat wij 2.000 mensen in onze showroom mogen toelaten. Onze interieurexperts zijn aanwezig om je te woord te staan en je te helpen en te adviseren.
De gezondheid en veiligheid van onze klanten en collega’s is zeer belangrijk voor ons. Wanneer je in onze showroom bent, houden we ons te allen tijde strikt aan alle regels van het RIVM:

  • Een mondkapje is verplicht
  • Wij vragen je vriendelijk om 1,5 meter afstand te houden
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Op diverse plekken in de showroom kan je je handen (steeds) ontsmetten.
  • Onze winkels en toiletten worden zeer frequent schoongemaakt.
  • Onze adviesplekken zijn voorzien van transparante schermen.
  • Medewerkers met klachten blijven thuis. Indien je klachten hebt, vragen we je om je bezoek uit te stellen en op een later moment een afspraak in te plannen.
  • Onze Brasserie by Bouman is gesloten, maar er kan op vrijdag en zaterdag wel afgehaald worden. Bij mooi weer is het terras van Brasserie by Bouman geopend.
  • Natuurlijk kunnen we je tijdens je bezoek wel voorzien van koffie, thee of frisdrank.
  • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op.

Bezorgen

Onze bezorgers blijven je bestelling afleveren. Zij beschikken over mondkapjes en zij dragen een mondkapje. Om jouw gezondheid en die van onze bezorgers te waarborgen, houden wij rekening met de voorgeschreven afstand van 1,5 meter. Op deze manier kunnen we op een veilige manier toch jouw nieuwe aankopen afleveren. Voor een extra geheugensteuntje in deze bijzondere tijd, hebben onze bezorgers een button opgespeld waarop we iedereen nogmaals vragen om de 1,5 meter in acht te nemen. De tablets waarop de orders worden afgetekend, worden na iedere ondertekening schoongemaakt. Betalen kan alleen met pin. Ook het pinapparaat wordt na iedere betaling afgenomen.

Actuele informatie over het Coronavirus (COVID-19) is te vinden op de website van het RIVM: rivm.nl

Met z’n allen kunnen we het coronavirus eronder krijgen!