Woontrends 2020

Dit zijn de woontrends van 2020

2020 is natuurlijk al even bezig maar dat betekent niet dat we uitgepraat zijn over de woontrends van dit jaar. Want ook in 2020 zijn er een aantal toffe, nieuwe woontrends te ontdekken. Wij vertellen je er vandaag meer over!

Roze & Groen

Groener leven is een trend die zich in 2020 verder ontwikkelt. Dat betekent veel planten door het hele huis. Maar ook de rest van je interieur blijft niet achter. Kies voor een stijlvolle oudroze bank die perfect afsteekt tegen de smaragdgroene muur in je woonkamer. Zo creëer je een stijlvol en trendy interieur waar je iedere dag weer een warm welkom wacht.

Natuurlijke aardetinten

Kom tot rust in je interieur met de aardetrend van dit jaar. Natuurlijke kleuren, duurzame materialen en een huis boordevol planten. Het is een van de vele trends in 2020 en tegelijkertijd eentje die veel rust brengt in je interieur. In combinatie met veel groene planten creëer jij een oase van rust in huis.

Vandaag (en de rest van 2020) is blauw de kleur van je meubels

We kennen het liedje Rood van Marco Borsato allemaal wel, toch is de trendkleur voor dit jaar echt blauw. Classic Blue is uitgeroepen tot dé kleur van 2020. En die kleur zie je ook volop in onze showroom terug. De diepblauwe kleur komt niet alleen terug in veel decoratie-items maar ook de meubels hebben een prachtige blauwe kleur gekregen. Welk blauw meubelstuk ga jij toevoegen aan jouw interieur?

Woontrends 2020

Wabi Sabi – de kunst van imperfectie

2020 staat in het teken van diepe kleuren en schoonheid vinden in het imperfecte. In het Japans heet het Wabi Sabi, de acceptatie van vergankelijkheid en imperfectie. Als tegenreactie op ‘het perfecte plaatje’ speelt in 2020 de Wabi Sabi trend een steeds belangrijkere rol. Het draait om echte, pure, duurzame en eerlijke materialen.

Voor welke trend ga jij in 2020?