wonen wintersale woonboulevard poortvliet

WINTERSALE = VOORDELIG SHOPPEN!

Na maanden inspiratieloos geweest te zijn als het gaat om mijn interieur, ben ik nu weer helemaal on the go. Waarom? Nu de wintersale is begonnen, is het extra voordelig om je interieur te vernieuwen. Vandaag neem ik je mee in een zoektocht naar inspiratie voor de perfecte kast voor mijn woonkamer.

1 | Woonkamer kasten: stijl en styling

De stijl van mijn interieur is een combinatie van modern en Scandinavisch. Ik heb gekozen voor accenten van grenenhout, lichtgrijs laminaat en een oudroze muur. Een kast voor de woonkamer moet daar natuurlijk wel bij passen. Qua styling vind ik een open kast heel leuk, dan kan ik mijn favoriete boeken en accessoires laten zien. Maar als het gaat om stijl, vind ik een stoere metalen kast met deuren ook heel leuk.

wonen wintersale

2 | Woonkamer kasten: kleur en karakter

De woonkamer kasten die ik op het oog heb, zijn heel verschillend van kleur en karakter. Zo vind ik de blauw-groene bergkast Rusty van het merk Dutchbone prachtig, maar misschien is deze te stoer voor mijn interieur. Trolley Stock van vtwonen en wandmeubel Echo van Feelings zijn wat meer naturel en hebben precies het karakter dat ik zoek. Maar ik kan natuurlijk ook richting klassiek met vitrinekast Karleby. Dat kiezen wordt nog lastig!

wonen wintersale

3 | Woonkamer kasten: licht en liefde

Belangrijk bij het uitzoeken van een woonkamer kast is het gevoel. Dat vind ik ten minste wel. Als ik mijn woonkamer binnen stap, dan wil ik blij worden van wat ik zie. Dus dat houd ik zeker in mijn achterhoofd bij het bekijken van alle kasten in de collectie van de woonboulevard. Het voordeel van shoppen in januari? Dat zie je nu zelf in onze sale folder, online én in de showroom. Kom gezellig langs om jouw nieuwe woonliefdes te ontdekken!