VTWONEN 3x SLIM WONEN

Zoals elke week, heb ik ook afgelopen woensdag weer gekeken naar vtwonen verbouwen of verhuizen. Zo doe ik graag weer nieuwe wooninspiratie op. Wat me deze week opviel, was dat het stel al een prachtig huis had. Een monumentaal pand met leuke details en veel ruimte. Maar hoe breng je sfeer in zo’n groot huis? Dit is iets wat veel mensen moeilijk vinden. Daarom geef ik je in deze blog 3 tips om van je huis een thuis te maken.

VTWONEN | TIP 1

De eerste tip, die ik jullie mee wil geven: laat je persoonlijkheid terugkomen in je interieur. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt er voor kiezen om foto’s op te hangen, maar je interieur wordt ook persoonlijk door je hobby’s en interesses te laten zien. Hou je van reizen? Presenteer dan je souvenirs in een mooie vitrinekast of in deze presentatielijst. Als je een liefhebber bent van auto's, geven deze koplamp en wandhaak een persoonlijke touch aan je huis. En je favoriete magazines laat je zien in dit stoere tijdschriftenrek van BePureHome.

VTWONEN | TIP 2

De grootste uitdaging in deze aflevering van vtwonen verbouwen of verhuizen is het creëren van eenheid in het interieur. Voor meer samenhang in je interieur kun je dezelfde materialen of kleuren terug laten komen in alle ruimtes. Stylist Carlein laat dat in de uitzending zien door in de woonkamer bijzettafel Concrete te matchen met een bijpassende eetkamertafel met betonnen blad en de hanglampen boven de tafel. Ook zwart metaal komt op diverse plekken in het huis terug. Het wordt gebruikt voor de nieuwe pui in de hal, bovenaan de trap en ook in de verlichting en woonaccessoires.

VTWONEN | TIP 3

Mijn laatste tip om van je huis een thuis te maken: geef iedere ruimte een functie. Als je niet weet wat je met een bepaalde ruimte wilt, is het lastig om die ruimte goed in te richten. Wanneer je de functie van de woonruimte hebt bepaald, gaat het inrichten bijna vanzelf. Zo is het logisch dat de bank in de woonkamer staat en het bureau in de werkkamer. In vtwonen verbouwen of verhuizen is van de tussenruimte een relaxplek gemaakt met een daybed en bar met barkrukken. De bovenverdieping werd omgetoverd tot een hobbykamer met een dartbord, stoere fauteuil en een fijn plekje voor de kat.

Wil je de producten die gebruikt zijn voor de make-over nog eens bekijken? Je vindt een overzicht van alle producten uit aflevering 4 van vtwonen verbouwen of verhuizen op deze pagina.