Valentijn je huis

Valentijn je huis!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Valentijnsdag doet mij helemaal niets. Maar van elke dag kun je een feestje maken, dat wél bij je past. Daarom presenteer ik: een Valentijnsdag voor je huis! Een dag waarop je jouw thuis vult met de mooiste herinneringen, de leukste nieuwe items en zo je woondroom compleet maakt. Kijk, daar kan ik wel iets mee! Ga je mee op Valentijnsreis door mijn huis?

♥ Wil jij mijn Valentijn zijn?

Vooruit, speciaal voor jou kook ik dan een heerlijke maaltijd in mijn kleine, praktisch ingerichte keuken. Serveer ik deze op een prachtig bord en krijg je er ook nog een fijn glas wijn bij. Kan jouw avond alvast niet meer stuk. En de mijne ook niet. Zie ik je straks?

hartjes in je ogen met Valentijnsdag

♥ Op z’n Valentijns

Hartjes in je ogen, hartjes op de muur en hartjes in de badkamer. Want ja, dat gebeurt zomaar met een kleurrijke beautycase van Blond Amsterdam, hartvormige haakjes om handdoeken aan op te hangen en een kaars met een hartje erop. Die steek je aan als je in bad gaat!

♥ De Valentijn te rijk

Ik ben nog steeds heel blij met mijn bank. Als het seizoen wisselt, steek ik een aantal sierkussens in een nieuw jasje. Een warme plaid erbij en dan ben ik klaar! Zelfs in de lente en zomer heb ik het snel koud ’s avonds, dus een dekentje in de buurt komt altijd goed van pas.

je huis krijgt een romantische uitstraling met zachte pasteltinten

Ik geef toe dat ik deze keer een beetje met woorden heb gesmokkeld. Valentijn is in het Standaardnederlands geen werkwoord, maar het kan dus best. Denk maar aan het woord ‘smurfen’, dat past ook in iedere zin. Valentijn jij mee vandaag? Lichtjes aan, boekje erbij en heerlijk een moment voor jezelf nemen!

eline, woonboulevard poortvliet