tips voor het opbergen van je tuinmeubelen

Tuinmeubelen opbergen

Als het over tuinmeubelen gaat, ben ik nooit uitgepraat. Waarom? Er blijft altijd genoeg te vertellen! Zeker over het onderhoud van de tuinset, loungeset of lounge diningset die op jouw terras staat. Bekijk de vorige blogs over onderhoud als je hier meer over wilt weten:

 

Tuinmeubelen: de zomer voorbij

In de zomer geniet je met volle teugen van de tuinmeubelen op je terras. Maar wat doe je met je tuinset of loungeset als de zomer voorbij is? En hoe zorg je ervoor dat je de volgende zomer jouw favoriete tuinmeubelen weer zo intensief kunt gebruiken? De eerste tip die ik altijd geef: zorg voor de juiste onderhoudsmiddelen voor jouw tuinmeubelen. Voordat een stoel of tafel de opslag in gaat, is het belangrijk om het materiaal eerst schoon te maken en te verzorgen. Heb je ruimte om je tuinmeubelen binnen op te slaan? Dan is dat de beste optie. Als dat niet gaat, dan raad ik een beschermhoes aan. In onze collectie vind je voor iedere set tuinmeubelen een passende beschermhoes van het kwalitatief hoogstaande merk Aerocover.

Tuinmeubelen: de winter door

Heb je vragen over de beschermhoezen uit de Aerocover collectie? Onze tuinexperts kunnen je er alles over vertellen. Naast hoezen voor je tuinset verkopen we ook kussenboxen voor het veilig bewaren van je tuinkussens en afdekhoezen voor je parasol. Zo zorg je ervoor dat al je tuinmeubelen en bijbehorende artikelen veilig en verzorgd de winter doorkomen!