de voordelen van een beschermhoes voor je tuinmeubelen of parasol

Het belang van de beschermhoes

Een loungeset, tuinmeubel of parasol koop je niet voor één seizoen. Zeker niet als je eindelijk de perfecte match gevonden hebt. Investeren in een goed passende beschermhoes is dan ook zeker een aanrader. Er is namelijk geen tuinset of parasol die goed gedijt bij het wisselvallige weer in ons kikkerlandje. Ook belangrijk: het schoonmaken van je tuinmeubelen en het onderhoud van je tuinmeubelen.

Beschermhoes voor je tuinset

Tuinsets zijn er in verschillende vormen en maten. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we voor iedere tuinset een bijpassende beschermhoes in onze collectie hebben. Zo zorgen we er samen voor dat je nieuwe tuinset extra lang mooi blijft en ook volgend jaar weer staat te stralen op het terras in de tuin. Goed om te weten: wij verkopen ook een beschermhoes voor stapelstoelen, loungestoelen en ronde tuinsets.

Beschermhoes voor je loungeset

Een loungeset of lounge diningset is gemaakt van wicker. Dit kunststof materiaal is goed schoon te houden en kan tegen alle weertypes. Maar om je loungeset langer mooi te laten blijven en de kleur levendig te houden, raad ik toch altijd een beschermhoes aan in het laagseizoen. De kussens van je loungeset? Die kun je het beste bewaren in één van de handige kussenboxen of kussenhoezen uit ons assortiment.

Beschermhoes voor je parasol

De parasols in de Woonboulevard Poortvliet collectie zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen. Maar wat extra bescherming kan nooit kwaad, zeker niet in de herfst en winter. Een beschermhoes voor je parasol biedt uitkomst. In het Aerocover assortiment vind je voor iedere parasol een passende hoes. Kom je er zelf niet uit? Mijn collega’s en ik geven je graag advies op de tuinafdeling in onze showroom.