de voordelen van tafelen aan een bartafel

Hoog tafelen aan de bartafel

Het kiezen van een tafel voor de eethoek in je interieur kan een hele zoektocht zijn. Eerder schreef ik al een blog over het selecteren van een eettafel, die écht bij jou en je huis past. Is de bartafel jouw keuze? Dan is het zeker waardevol om verder te lezen, want ik introduceer je vandaag de verschillende categorieën bartafels in onze collectie. Dan wordt de keuze voor de juiste eettafel steeds een stukje makkelijker!

>> Industriële bartafels

Eén van de meest populaire tafels op dit moment: de industriële bartafel. Je herkent een tafel in deze woonstijl aan de combinatie van hout en metaal. Een industriële tafel past in jouw interieur als je kiest voor meubels met een stoere uitstraling, die je terug laat komen in de vormgeving van de barstoelen óf juist niet. Combineer met kleur of ga voor een geheel in aardetinten om je interieur de uitstraling te geven, die echt bij jou past.

>> Design bartafels

Een bartafel uit onze design collectie is altijd een goede keuze. Je herkent een design bartafel aan zijn tijdloze uitstraling. Dat maakt dat je deze tafel heel goed kunt integreren in een bestaand interieur. Nog een voordeel van de design tafel is dat maatwerk vaak geen enkel probleem is. Zo kun je jouw persoonlijke wensen voor de vormgeving, maatvoering en materiaalgebruik doorvoeren in je eigen design bartafel.

>> Landelijke bartafels

De landelijke woonstijl is heel kenmerkend met meubels van hout in wit en naturel. De landelijke bartafel is dan ook uitgevoerd in dezelfde stijl. Van de klassieke landelijke bartafel tot de moderne landelijke tafel: onze woonexperts helpen je graag bij het kiezen van de bartafel voor jouw eethoek. Neem meteen ook eens een kijkje in onze collectie barstoelen en barkrukken, die je aan je nieuwe tafel kunt schuiven!

Wij bij Woonboulevard Poortvliet begrijpen dat het kiezen van een tafel niet zomaar iets is. Daarom staan we altijd voor je klaar met tips en adviezen om jouw interieurmatch te ontdekken. Wil je graag dat één van onze woonexperts met je meekijkt tijdens het winkelen? Maak dan een afspraak voor en personal shopping sessie. Graag tot snel!