Solar therapy

Iedereen verlangt na een drukke periode naar vakantie. Ga terug naar je roots en ga thuis op vakantie naar een zonnige plek met de trend Solar Therapy. Deze trend waant jou in de warmte van Noord-Afrika en giet de vertrouwde etnische invloeden in een nieuw jasje. Dat kan je zien aan de warme  kleuren die gebruikt worden. Je hebt de stoere en warme steenrode kleur, een felle oranje tint en een strakke zwarte kleur. Zo waan je jezelf in een zonnig oord met de warme kleuren. Dit creëert een warme sfeer wat een therapeutische werking heeft. De materialen zijn vooral natuurlijke materialen die veel gebruikt worden in de Noord-Afrikaanse stijlen. Hijs het dan in een nieuw jasje met het gebruik van riet, hout en touw. Gebruik het warme riet in jouw bergkast of het stoere hout in jouw salontafel. Kijk dan in de comfortabele warmte van Salontafel Mauro van Feelings naar televisie of geniet van je favoriete maaltijd op jouw zachte witte eetkamerstoel. Tover je slechte humeur om in een goed humeur door de warme sfeer van trend Solar Therapy.

Solar Therapy

Ga in je hoofd en in je huis even op vakantie naar een rustige plek vol met zon. Dat doe je met een interieur gebaseerd op de trend Solar Therapy. Dit warme interieur vervult de wil om even weg te vluchten van de drukte van de huidige wereld. De sfeer heeft een therapeutische werken waardoor je binnen no-time weer helemaal vrolijk bent. Verminder de drukte in je hoofd en kom thuis heerlijk tot rust.

Deze trend verkondigt zich in de vormgeving door het gebruik van zachte en warme kleuren. Zo worden de kleuren steenrood, vuuroranje en metaalzwart gebruikt om jou de Noord-Afrikaanse vakantiesfeer te geven. De vormen zijn rond en uitnodigend om rust en warmte te creëren in jouw kamer. Het materiaalgebruik gaat uit van de etnische stijl met het gebruik van rotan, riet, hout, touw, metaal en af en toe stof. Zo zijn er ook best wat natuurlijke dessins van vooral hout en riet. Je creëert het vakantie- en etnische gevoel met de natuurlijke materialen en warme kleuren.

Vormen

De contouren die gebruikt worden zijn soms simpel en strak, maar hoofdzakelijk rond en uitnodigend. Dat wordt gedaan om de warme, gezellige en etnische sfeer te stimuleren in jouw kamer. Zo heb jij het gevoel dat je uitgenodigd wordt om op vakantie te gaan in je eigen huis.

Kleuren

De kleuren zijn bijzonder warme kleuren die er ook zijn in een zonovergoten oord. Zo wordt steenrood, vuuroranje en metaalzwart gebruikt om de Noord-Afrikaanse sfeer te simuleren. Verder worden er nog enkele andere zachte, warme kleuren gebruikt zoals beige.

Dessins

Er zijn best wat dessins aangezien het gebaseerd is op een etnische stijl. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van houten dessins, rieten dessins en dessins in touw. In deze trend krijg je ouderwetse dessins in een nieuwerwetse stijl.

Materialen

De stoffen die gebruikt zijn in de trend zijn hele stoere, warme en natuurlijke materialen. Er wordt bijvoorbeeld veel licht en donker hout gebruikt. Verder zijn touw, riet, rotan, metaal en stof veelgebruikte materialen. Er kunnen ook nog wat uitzonderingen zijn zoals kunststof in een stoel of leer in een poef. Verder worden er vooral natuurlijke materialen gebruikt die warmte uitstralen en jou thuis dat vakantiegevoel geven.