zomerse accessoires van Riviera Maison voor het terras

Zomerse Riviera Maison tuin accessoires

Een goede styling in de tuin is minstens zo belangrijk als de styling van je huis. Rivièra Maison biedt daarom volop tuininspiratie om van iedere buitenruimte een sfeervolle plek te maken. Waar moet je aan denken bij het uitzoeken van de juiste meubels en accessoires?

Rivièra Maison: het gezonde buitenleven

In de zomer is het heel verleidelijk om het borreluurtje de hele avond te laten duren. Om niet een glas, maar een fles wijn leeg te drinken. Met de juiste Rivièra Maison accessoires in huis kies jij dit jaar voor een gezonde zomer! Denk aan de stijlvolle soepkom voor het serveren van een heerlijke gevulde soep met een zomers tintje. Zet meteen de Healthy Power Decanter op tafel, gevuld met water met een aantal takjes munt erin of een schijfje citroen. Zo kom je de zomer wel door!

Rivièra Maison: meer groen op het terras

Meer groen in huis, meer groen in de tuin, je kunt nooit genoeg planten hebben! Kies daarom voor een aantal bloempotten, een bloembak of een vaas met bloemen bij je loungeset. Het effect? Dat ligt aan de planten die je kiest. Een boeket in vrolijke kleuren zorgt voor de ultieme zomerse sfeer. Kies je voor een cactus of vetplant? Dan breng je de stijl van je interieur naar buiten. Kleurrijke bloemen geven je tuin een fijne Ibiza vibe. Zo geniet je in stijl én in het groen extra van je zomer.

Rivièra Maison: gezellige lichtjes buiten

In de voorjaar/zomer collectie 2018 van Rivièra Maison vind je echte blikvangers voor je terras. Denk hierbij aan de Long Bay serie, die bestaat uit lantaarns, zomerse schelpen en items met een gouden randje. Zo breng je het strandgevoel en de gezelligheid van je vakantie zo je tuin binnen met Rivièra Maison. Een aantal grote lantaarns op de grond naast je loungeset en schattige waxinelichthouders op de tuintafel maken het einde van een heerlijke zomerdag extra speciaal.

Ben jij klaar om je van je tuin een waar paradijs te maken met de accessoires van Riviera Maison? De woon- en tuinexperts van Woonboulevard Poortvliet helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.