tips voor het organiseren van een kinderfeestje in je eigen huis

Zo organiseer je een kinderfeestje thuis!

Het is weer bijna zover, de verjaardag van je kind. Daar wil je natuurlijk een speciale dag van maken! Weet je niet waar je moet beginnen? Geen nood, ik help je graag bij de organisatie van een gezellig kinderfeestje aan huis. Kinderen vieren hun verjaardag het liefst in hun vertrouwde omgeving, zodat ze met vriendjes en vriendinnetjes met hun favoriete speelgoed kunnen spelen. Daarnaast bespaart het je een hoop geld door een feestje thuis te vieren én het is hartstikke leuk om het zelf te organiseren. Dankzij mijn tips en tricks heb je het zo geregeld.

Het themafeestje
Kies voor een themafeestje! Het helpt je bij de decoratie en het verkleden vinden kinderen echt te gek. Daarnaast vergroot het hun fantasp!

De spelletjes
De klassieke oud Hollandse spelletjes doen het altijd goed. Zoals koekhappen, spijkerpoepen of de stoelendans. Of zet een kleine speurtocht rondom je huis uit, gegarandeerd een spannend succes!

De decoratie
Wat mij betreft het allerleukste van het kinderfeestje: de aankleding. Wat dacht je van deze te gekke donut slingers van Kidsdepot? Na het feestje ook leuk ter decoratie voor de kinderkamer.

De hapjes & drankjes
Het is leuk om één feesttafel te gebruiken voor de hapjes, zodat de kinderen zelf kunnen pakken. Presenteer allerlei lekkernijen op een mooie etagère of serveerschaal en versier de tafel met confetti en kleurrijke slingers.

De wishlist
Stel samen met je kind een cadeauwensen lijstje op en deel dit online met de gasten, zo voorkom je dubbele cadeaus. Tip: kies voor leuke accessoires op de kinderkamer, dat is zowel voor je kind als voor mama leuk!