IK HEB OPRUIMKRIEBELS!

In de zomervakantie krijg ik altijd last van opruimkriebels. Het hele jaar door verzamelen mijn dochters van alles. Van boeken en knutselwerkjes tot speelgoed. Vlak voor de zomer, het einde van het schooljaar, komen ze dan ook nog thuis met een met een heleboel mooie werkjes van school. Soms denk ik, wat moet ik hier allemaal mee en waar laat ik het? Van de kids mag ik eigenlijk niets wegdoen. Mijn advies? Dat lees je in deze blog.

1 | SAMEN OPRUIMEN

Ik ruim voor de zomervakantie kamer voor kamer op. Ik doe eerst alles weg wat niet meer nodig is, te groot is, te klein is of versleten is. Daarna ik ga alles ordenen. Op de slaapkamers van de meiden vind ik het leuk om de opvouwbare manden van Done by Deer te gebruiken. Ze zijn helemaal hip in zwart-wit. Ook zijn verschillende draadmanden een succes. In de vakantie ruimen we samen de kamers op en kiezen we wat ze willen bewaren. Wat ze bewaren gaat dan in de verzamelkoffer voor later.

2 | HOPPA! IN DE KIST

In de woonkamer hebben wij een speelhoek en daar staat een speelgoedkist. Ik heb gekozen voor een speelgoedkist omdat hij er mooi uitziet in ons interieur én we er veel in op kunnen bergen. Bijkomend voordeel is dat de kids er eventueel ook op kunnen zitten.

TIP! Let er bij de aanschaf van een speelgoedkist goed op of er een dempingssysteem op zit zoals bij deze Bopita speelgoedkist. Zonder demping is de kist niet veilig voor de kleine vingers van je kind.

3 | OPBERGEN IN HET ZICHT

Onze jongste van drie, is dol op de mooiste spulletjes van haar grote zussen. Daarom is het handig om bepaalde dingen wat hoger weg te zetten. Dit is extra leuk wanneer je het zet op de leuke wandplank van Sebra of dit stoere wandrek van Kidsdepot voorzien van haakjes om bijvoorbeeld kettinkjes en armbanden aan op te hangen.

4 | EVEN ONDER HET BED KIJKEN

Niet alle slaapkamers zijn groot genoeg om manden of bakken op de vloer te zetten. Een bed met opbergruimte is dan ideaal. Kajuitbed Alta is erg makkelijk door de deurtjes en lades waar heel veel in past! Je kunt ook kiezen voor een hoogslaper met bureau eronder. Ook als de kamer groot genoeg is, vinden veel kideren het geweldig. Dan kunnen ze lekker klimmen en klauteren. Daarnaast het is sowieso superhandig!

Ook in de showroom bij KidsworldXXL ruimen we nu op. Zo zijn er tijdens onze Showroommodellenmarkt nu veel showroommodellen van merken als Alta, Bopita en Coming Kids extra scherp geprijsd! Benieuwd naar het actuele aanbod van Kidsworld? Wees er dan snel bij en kom zelf langs in Poortvliet.