Meet our bloggers

meet our bloggers even voorstellenHet is feest bij Woonboulevard Poortvliet en dat vieren we met champagne! Drink je een glaasje met ons mee? Vandaag introduceren we je met trots onze woonblog. Een extra dimensie in wonen, waar je iedere week de leukste wooninspiratie vindt. Speciaal voor jou geselecteerd!
Deze introductieblog vertelt je meer over de inhoud van onze nieuwe woonblog en laat zien wie de gezichten achter de verhalen zijn.

Eline vertelt:
Lezen is altijd mijn grootste hobby geweest. Toen ik ging studeren, was het dan ook niet moeilijk om een studierichting te kiezen. Met een diploma Taalwetenschap en Nederlandse Letterkunde op zak ben ik aan de slag gegaan als SEO Tekstschrijver bij Woonboulevard Poortvliet. Wat ik, naast boeken, nog meer leuk vind? Gezelligheid. Samen eten met vrienden, op het balkon zitten en urenlange gesprekken voeren, taartjes maken, schoenen kopen en langs het water lopen. Qua wonen ben ik fan van de Scandinavische stijl en dat zie je ook terug in mijn interieur. Ik heb gekozen voor wit en grijs in combinatie met licht hout en een aantal opvallende kleurtinten, zoals oudroze.

In mijn blogs gaat het voornamelijk over lifestyle-onderwerpen. Iedere week schrijf ik handige weetjes voor huis en tuin, fijne recepten en leuke stijltrends voor je op.
Nicky vertelt:
Ik ben 28 jaar oud, getrouwd, moeder van Vera (2) en zwanger van mijn tweede kindje. Creativiteit zit me in de genen en in mijn vrije tijd ben ik dan ook graag bezig met fotografie, schilderen en muziek. Toen ik jonger was, wilde ik graag binnenhuisarchitect worden. Uiteindelijk heb ik Facility Management gestudeerd, maar door mijn passie voor interieur ben ik een paar jaar geleden aan de slag gegaan als verkoopadviseur bij Woonboulevard Poortvliet. Wooninspiratie? Die vind ik op Pinterest en bij VTWonen. Het interieur van mijn eigen huis is een mix van verschillende stijlen, met industrieel en landelijk als basis. Het leukste vind ik het mixen van oude en nieuwe meubels en ook kleur is favoriet!

Mijn blogs zullen gaan over het toepassen van de nieuwste woontrends in huis. Ik laat je zien hoe je kleur in huis toevoegt en hoe je interieur verandert met de seizoenen.

Dit zijn wij! Ben je benieuwd naar meer? Houd dan de blog in de gaten en volg Woonboulevard Poortvliet op Facebook, waar steeds de nieuwe blogposts worden aangekondigd.