Kinderkamer styling: KidsDepot, Coming Kids en Stapelgoed

De styling van de baby- of kinderkamer, misschien wel het belangrijkste kamertje in huis moet er perfect uit zien. Je wilt dat je kind een fijne kamer heeft waarin het zich prettig voelt. Een ruimte om fijn te spelen en heerlijk te slapen. Of je nu voor een meisjeskamer met pasteltinten kiest of juist een stoere kamer in zwart-wit, de juiste accessoires maken de kinderkamer helemaal af. Maak in deze blog kennis met drie supermooie merken met een aantal pracht accessoires in de collectie.

1 | KIDSDEPOT: HIP, KLEURRIJK EN EEN TIKKELTJE EIGENWIJS

De speelse collectie van KidsDepot is erg groot en bestaat van stoere verlichting tot mooie vloerkleden. Je geeft de kinderkamer een beestachtige look met één van de dierenkoppen. Met de handige opbergers uit de collectie van KidsDepot is de kinderkamer in no-time opgeruimd én het staat ook nog eens hartstikke mooi! De collectie heeft accessoires die te gek zijn voor de kinderkamer van zowel kleine als grote kids.

2 | STAPELGOED: PURE EN STOERE MATERIALEN

De kinderkamer accessoires van Stapelgoed zijn stoer, uniek en hebben altijd een eigentijdse twist. De items zijn samengesteld uit producten met een verleden en dat maakt ze allemaal uniek. Handgemaakt en met alle zorg en aandacht samengesteld, met de collectie van Stapelgoed haal je kwaliteit en authenticiteit in de kinderkamer. Durf jij je te onderscheiden?

3 | COMING KIDS: DE HIPSTE KINDERACCESSOIRES

Het Nederlandse merk Coming Kids staat bekend om haar stijlvolle en kwalitatieve producten. Met de stoere en frisse items creëer je zo een baby- en kinderkamer in de gewenste stijl. Door verschillende accessoires met elkaar te combineren ontstaat er een verrassende mix in de kinderkamer. Houd je van stoer en naturel? Dan zijn de accessoires van Coming Kids zeker iets voor jou!

Is jouw stylinghart ook sneller gaan kloppen bij het zien van deze gave accessoires? Dan hebben we nu een fijne actie in de nieuwe kidsfolder: je ontvangt t/m 12 mei 15% korting op alle accessoires van KidsDepot, Stapelgoed en Coming Kids.