maak het buiten extra gezellig met kaarsen en lantaarns op het terras

Kaarsen en lantaarns op het terras

Als je denkt aan de zomer, dan zie je een heerlijke loungeset voor je. Momenten van gezellig samen eten met je vrienden. De borrel met je familie op de langste dag van het jaar. Herinneringen die je voor de rest van je leven zult koesteren. En in elk van deze momentopnames is er licht. Van de zon, maar ook van stoere lantaarns en heerlijke geurkaarsen. De leukste lichtjes voor jouw tuin, die laat ik je zien in deze blog.

1 | De buitenkaarsen van Zusss

Geef je tuin een vrolijke uitstraling met de kaarsen uit de collectie van het unieke merk Zusss. Die eigenwijze knipoog van Zusss, die zie je terug in het ontwerp van de producten. Zo is de stoere buitenkaars van Zusss geplaatst in een betonnen houder en heeft ieder geurkaarsje een fijne quote op de voorkant. Tip: een tuin bijzettafel is een ideaal meubel om een aantal kaarsen op te zetten.

2 | De lantaarns van Rivièra Maison

Met de trendy Rivièra Maison lantaarns van bamboe geef jij het terras een warme uitstraling. De lantaarns zijn er in verschillende maten en kleuren. Zo creëer jij met de juiste accessoires op je loungeset of tuinset een terras waar iedereen zich welkom voelt. De Rivièra Maison lantaarns zijn ook ideaal als je een tuinfeest geeft – zo zorg je voor sfeer en gezelligheid in de tuin.

3 | De windlichtjes van Riverdale

Laat je verrassen door de windlichtjes van Riverdale, een merk met karakter. Een collage van waxinelichthouders in helder glas en goud of brons is perfect tijdens een etentje op het terras. Zet de Riverdale windlichtjes van je keuze op een dienblad op de tuintafel en gezelligheid kent geen tijd. Met een combinatie van lantaarns en lichtjes kies je voor een stoere uitstraling aan je tuinset.