Interieuradvies op maat

Van jouw huis maak je een thuis door het toevoegen van een persoonlijke touch. Toch is het vaak lastig om te ontdekken wat jouw stijl is. Kies je voor een hoekbank in de woonkamer of ga je toch voor die stoere leren bank? De finishing touch voor je interieur zijn woonaccessoires, die in stijl en sfeer aansluiten bij de rest van je huis. Kom je er niet helemaal uit? Tijdens onze interieuradvies weken staan onze personal shoppers altijd voor je klaar. Ontdek jouw interieurmatch en laat je huis weer stralen!

INTERIEURADVIES | HOE WERKT HET?

Een afspraak met één van onze woonexperts is eenvoudig in te plannen via het aanvraagformulier. We vragen je om alvast een voorkeur aan te geven van een woonstijl. Gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van een landelijk interieur, moderne meubels of ga je toch voor de industriële woonstijl? Daarnaast zijn we ook benieuwd welke meubels er aan vervanging toe zijn. Vind je het lastig om al een keuze te maken? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bekijk de blog. Je vindt er echt heel veel wooninspiratie!

INTERIEURADVIES | WIJ GEVEN JOUW MEUBELS EEN TWEEDE LEVEN

Yes, de nieuwe meubels zijn besteld en je kan niet wachten tot je nieuwe interieur bezorgd wordt. Maar wat ga jij doen met je oude meubels? Hoe leuk is het als ze nog een tweede leven krijgen! Geef je oude meubels met ons mee en wij maken er iemand anders heel erg blij mee via het Leger des Heils. Jouw meubels gaan naar een huis waar ze heel erg welkom zijn. Zodat iedereen kan genieten van een fijn en warm thuisgevoel! Wil je meer weten over onze samenwerking met het Leger des Heils? Lees dan eens het verhaal van Annemarie.

Ga jij samen met een woonexpert aan de slag om jouw droominterieur in huis te halen? Dan hebben we nu tijdelijk nóg een extraatje. Tijdens de inruil 10-daagse ontvang je tot wel €600,- voordeel op je oude meubels. Lees hier alles over onze inruilactie. Veel shopplezier!