interieur voorjaar tips

JE INTERIEUR IN NO-TIME KLAAR VOOR HET VOORJAAR!

De één kan niet wachten totdat de temperaturen weer stijgen en om plaats te nemen in de tuin. De ander gaat de donkere dagen en winterse gezelligheid toch wel missen. Ik zelf val onder de eerste categorie, ik ben dol op het voorjaar! Nu het maart is heb ik écht officieel de lentekriebels te pakken en kan ik niet wachten om mijn interieur een voorjaarsupdate te geven met kleurrijke prints, natuurlijke materialen en fleurige bloemen. In deze blog vind je tips om je huis een echte vrolijke make-over te geven. Laat het voorjaar maar beginnen!

interieur voorjaar tips

FAUTEUILS | DURF MET KLEUR

Ben jij een durfal met kleur in je interieur? Of kun je wel een klein zetje gebruiken? Kies dan één meubelstuk in een knalkleur uit. Mijn woonkamer is wit en basic, maar ik heb een fauteuil in de gewaagde kleur geel. Echt een vrolijke eyecatcher!

interieur voorjaar tips

WOONACCESSOIRES | MIX & MATCH

Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn om je complete inrichting een update te geven, maar waarschijnlijk is dat wat te veel van het goede. Geen zorgen, met de juiste woonaccessoires zoals kussens, vaasjes, bloemen, plaids en andere sfeermakers creëer je al snel een voorjaarstafereel.

interieur voorjaar tips

TUINMEUBELEN | NAAR BUITEN!

Genieten van het voorjaar doe ik het liefst in de tuin, ieder jaar kijk ik uit naar het moment dat mijn tuinmeubelen naar buiten kunnen. Met een relaxte loungebank, luxe eetkamertafel of fijne hangstoel geniet je optimaal van een mooie voorjaarsavond in de tuin.

Wil je nog meer inspiratie voor nieuwe voorjaarsitems? De mooiste fauteuils, accessoires en tuinmeubelen heeft Woonboulevard Poortvliet voor je geselecteerd en vind je terug in nieuwe de voorjaarsfolder. Met een paar kleine aanpassingen heb je je interieur in no-time klaar voor het voorjaar.

PS. T/m 8 april ontvang je 10% korting op alle relaxfauteuils, een mooie kans voor de aanschaf van een kleurrijke fauteuil!